Quin dia, avui! Sembla que a mesura que va avançant la setmana s’hagin de confirmar més i més coses, com si s’acabés el món diumenge a la nit i, a l’iniciar un nou “cicle”, al final s’haguessin de tenir la mateixa quantitat d’elements que l’anterior. Però no! La cosa es va acumulant i encara ara pot sonar arriscat, però estem segurs/es que Nintendo Switch es convertirà en una de les consoles amb més catàleg de la història (si no ho és ja…). Avui tenim una mica de tot, però estigueu especialment atents/es a les actualitzacions de varis jocs i a les tasques de manteniment que tallaran el servei d’Internet a les plataformes de Nintendo els propers dies. Som-hi, va!

 

 • Comencem, com sempre, amb els jocs confirmats per a la consola híbrida de Nintendo: Inconoclasts (que ha passat d’ “especulació” a “realitat”, arribant a Switch durant aquest any, sense format especificat), Closed Nightmares (només per a territori japonès, en digital, per al 19 de Juliol), Football Manager Touch 2018 (sense data de sortida ni format especificats), Real Bout Fatal Fury Special (el títol de NeoGeo que arribarà la setmana que ve a la eShop de Nintendo Switch), Sinner: Sacrifice for Redemption (arribarà durant el tercer trimestre d’aquest any, però sense format especificat), Ninja Striker! (de moment, confirmat per la eShop japonesa per al 19 d’Abril, a un preu de 500 yens), Senran Kagura Reflections (que a Japó s’ha anomenat com a “Shinobi Refle: Senran Kagura, del qual només se sap que arribarà durant l’estiu) i Rival Megagun (en digital durant aquest hivern).
 • Especulacions sobre possibles llançaments? Que no faltin, si us plau! Els desenvolupadors de We Happy Few, Compulsion Games, després de que un usuari de Twitter els preguntés sobre la seva possible sortida del joc a Nintendo Switch, han “deixat anar”, tal i com podeu veure aquí, que “Ara mateix estan treballant per a que surti a tres plataformes diferents, però mai digueu mai“. Veurem què passa…
 • Atenció perquè tenim una nova ronda de tasques de manteniment per a les plataformes de Nintendo. Per als serveis de jocs online de Switch i Nintendo 3DS, seran el dia 12 d’abril (2AM a 5AM i de 7AM a 10AM), mentre que per als serveis de compartir imatges a través de la xarxa de 3DS i WiiU, seran el dia 17 (de 4AM a 5AM). Tot això són hores Europees.
 • Toylogic, companyia que ha treballat amb Nintendo realitzant grans jocs com Kid Icarus: Urprising o Super Smash Bros. Brawl, està buscant personal per a desenvolupar un nou joc RPG d’acció per a Nintendo Switch del que encara no se’n sap res. A la que tinguem noves notícies, ja ho sabeu, aquí ho tindreu!
 • Fa un parell de setmanes que comentàvem que Super Chariot havia rebut una “demo” a territori Americà abans del seu llançament, el dia 10 de Maig. Doncs bé, ja la podeu trobar a les eShop Europees (ocuparà gairebé 500MB d’espai a les vostres consoles).

 

 

 • Per altra banda, Monster Crown vol temptar a la sort tal i com ho va fer Atooi amb Chicken Wiggle i deixa a les mans dels usuaris i usuàries la possibilitat de que l’aventura vegi la llum a Switch a través de la plataforma de finançament Kickstarter. En aquest enllaç podeu comprovar si us interessa.
 • El joc Lego Worlds s’ha actualitzat a la versió 1.2.4. Incorpora, sobretot, millores de rendiment, d’alguns bugs i nombroses correccions multijugador. A la pàgina de Steam de l’aventura en podeu veure l’informe detallat.
 • Super Mario Odyssey s’ha trobat en manteniment des de les 7 del matí fins a les 9. Es desconeixen les causes d’aquesta “actualització”. Veurem si es comparteixen nous detalls.
 • Per sort, de l’actualització d’Arms que comentàvem ahir ja en sabem més coses: han agregat un nou panell de control, la funció de visualització de vídeos en línia, noves imatges i un nou idioma. Podeu llegir el comunicat oficial des d’aquest enllaç.
 • De la última actualització de Rocket League no en tenim bones notícies. I és que els jugadors i jugadores s’estan trobant amb més problemes després d’actualitzar el joc que abans. Properament rebrem notícies d’una nova correcció d’errors.
 • I, per últim, però no menys important, recordem que des d’avui podeu trobar a la eShop Bombslinger i Deep Ones.

 

Gràcies i, avisem ja: estigueu preparats/des per demà, que tindrem un dia…mogudet a la web! 🙂