Prepareu bé les vostres dots de lectura, perquè avui, ja amb Dimarts, deixem tota la “mandra” del cap de setmana i ens posem bé les piles per tal d’enfrontar-nos a totes les novetats que ens assalten de forma implacable! Avui tenim notícies per a totes les plataformes, fins i tot per a WiiU! Com sempre, esperem que estiguin al vostre gust!

 

 • Comencem especificant els nous llançaments que rebrà l’híbrida de Nintendo: Mercenaries Saga Chronicles (en format físic, durant l’Estiu), Eternal Edge (per al 12 d’Abril a la eShop), Dead Road To Canada (per al 24 d’Abril, només en digital i a un preu de 15 euros), Disgaea Refine (remake de Disgaea: Hour of Darkness que arribarà el dia 26 de Juliol en format físic i amb la possibilitat d’adquirir una edició especial), Kensho (durant aquesta Primavera a través de la eShop), Hyper Sentinel (que confirma la seva data de sortida a l’11 de Maig, en digital),
 • Nintendo 3DS vol donar guerra fins al final, i així ho demostra rebent títols com el proper Etrian Odyssey X, que es llançarà per a la “portàtil pura” de Nintendo durant el mes d’Agost, al menys en territori japonès. Veurem si acaba sortint a la resta de continents. Per a més detalls, podeu consultar aquesta pàgina.
 • Fins i tot WiiU ha rebut un nou llançament, avui! Es tracta d’un joc indie anomenat Shadow Archery. Si bé té un preu de 0,99 euros, teniu una setmana per adquirir-lo de forma gratuïta. Això sí, només a territori Americà. Una bona forma de fer un homenatge a una consola que li queda res per a ser considerada “retro”.
 • Ho especifiquem fora dels llançaments degut a la seva importància, ja que s’ha confirmat que Yo-kai Watch 4 sortirà del “món portàtil pur” i arribarà a Nintendo Switch. Encara no se n’ha confirmat cap més tipus de detall, però és una gran notícia per als/les seguidors/es d’aquesta Saga i durant els propers dies s’anirà compartint més informació. Ho tindreu tot especificat a les pròximes NTHNews.
 • També, fora dels llançaments, comentem que finalment els jocs de Megaman X arribaràn a Nintendo Switch en dues “parts”: Megaman X Legacy Collection 1 (que inclourà del Megaman X al X4) i Megaman X Legacy Collection 2 (que inclourà del X5 al X8). A Japó es llançaran de forma conjunta el 26 de Juliol, mentre que a territori Americà els tindran el dia 24 de Juliol.

 

 

 • Slime-san va sortir el dia 3 d’Agost de 2017 a la consola híbrida de Nintendo. El que és notícia és que Limited Run Games ha especificat que sortirà en format físic gràcies a la seva companyia. No se’n sap ni la data de sortida ni quan estaran disponibles les reserves. Ho tindreu aquí quan en tinguem més informació.
 • Noves notícies sobre Splatton 2. I es que el compte de Facebook de Splatoon Alemania ha penjat una imatge (per error o “filtració provocada) on s’hi podia veure l’expansió “Octo Expansion” del joc llistada per al 13 de Juliol del 2018. La fotografia ha estat ràpidament eliminada. Veurem si s’acaba confirmant.
 • L‘actualització d’ARMS que farà “arribar” el joc a la versió 5.3 estarà disponible demà mateix. El “problema” és que no se sap el contingut d’aquesta actualització, així que estigueu atents/es que demà, quan se sàpiga, ho publicarem per aquí.
 • I una altra actualització. En aquest cas, de l’indie Steredenn: Binary Stars. Arriba a la versió 2.1.0 i soluciona nombrosos “bugs”, la possibilitat de jugar a 1080p en el mode “dock” de la consola i millores en l’equilibri del joc. Ja la podeu descarregar.
 • La consola híbrida de Nintendo ja és compatible amb el “middleware” GRADIA. I què vol dir, això? Doncs que, molt segurament, d’aquí no gaire començarem a veure aventures amb un nivell gràfic més elevat, ja que aquesta és al seva principal funcionalitat: millorar l’apartat gràfic dels videojocs, fent que ressolucions de 2K puguin arribar, sense esforç, a 4K i, a més, reduïnt els famosos “dents de serra”.
 • Encara amb la ressaca de la PAX East 2018, ens continua arribant nova informació dels videojocs allí mostrats, especialment de Travis Strikes Again: No More Heroes. Una entrevista amb Suda51 ha permés descobrir nous detalls sobre aquesta estrambòtica aventura que aviat arribarà a Nintendo Switch (possibilitat de versió física de No More Heroes 1+2, els móns que ens trobarem en aquesta “tercera” part,…). La podeu llegir a l’enllaç sobre la paraula “entrevista”.
 • Per acabar, com sempre, us recordem que des d’avui teniu disponibles els jocs Masters of Anima i Super Daryl Deluxe, ambdós a través de la eShop de Nintendo Switch.

 

Gràcies i seguim demà!