Moonligher arribarà a Nintendo Switch en forma d’edició Estàndard i Col·leccionista!

 

Anunciem, gràcies a les paraules que ens arriben des d’Avance, que es llançarà en format físic l’aventura Moonlighter, un gran joc espanyol a càrrec de Digital Sun i distribuït per Merge Games, que portaran a totes les botigues de la regió. En aquest A-RPG s’hauran d’aconseguir materials per dur a terme la tasca de venedor del llogaret, i aconseguir enriquir-se el més possible a la vegada que es lluita contra infernals criatures i es recorren masmorres impossibles. Aquí en teniu el tràiler i, per a més informació, teniu la seva pàgina web oficial. Us adjuntem la nota de premsa estesa, i properament es donaran més detalls sobre les seves dues versions: Estàndard i Col·leccionista. El 29 de maig estarà disponible per a PlayStation 4, i més endavant aquest any a Nintendo Switch.

 “Tenim el plaer d’anunciar el llançament en format físic de “Moonlighter“, un gran joc que ve amb segell espanyol a càrrec de “Digital Sun Games” i és distribuït per Merge Games, que portarem a totes les botigues de la regió. El 29 de maig estarà disponible per a Playstation 4, sortirà més endavant a Nintendo Switch.

Moonlighter és un RPG d’acció amb elements roguelike que mostra dues cares de la mateixa moneda. Coneix la història de Will, un botiguer aventurer que somia en secret amb convertir-se en un heroi.

Durant una excavació arqueològica, es va descobrir un conjunt de portes. La gent es va adonar ràpidament que aquests antics passatges porten a diferents regions i dimensions. Rynoka, un petit llogaret comercial, va ser trobada prop del lloc d’excavació, a la qual arriben valents i imprudents aventurers amb set de fortuna