Nintendo Switch pot presumir perfectament de ser una plataforma amb una quantitat més que acceptable de jocs de lluita: Pokkén Tournament DX, ARMS, Dragon Ball Xenoverse 2, Brawlout,… i un llarg etcètera. El passat 22 de Juny l’híbrida de Nintendo va rebre un curiós títol anomenat BlazBlue: Cross Tag Battle, joc “crossover” que enfronta personatges d’interessants franquícies, com ara Persona 4 Arena, RWBY, BLAZBLUE o Under Night In-Birth. Pel que hem pogut comprovar aquests dies, les sensacions finals amb el joc estàn sent “agredolces“: si bé presenta una mica de controvèrsia per als/les “puristes” del gènere de lluita degut a les seves característiques jugables i la seva política de DLC, per als/les amants de les franquícies anteriorment comentades suposa una gran unió per crear un joc bastant ferm que pot suposar un punt d’inflexió per tal de permetre l’aparició de nous títols d’aquest estil.

Per intentar aclarir el “què” de tot plegat, donem la benvinguda al Quico Gil, que ens ha elaborat un extens vídeo amb les seves primeres impressions de l’aventura (en forma de “gameplay”) i properament us sorprendrà amb l’anàlisi i veredicte final de BlazBlue: Cross Tag Battle en nom de NintenhypeCat. Aquí el teniu, feu-hi una ullada perquè val realment la pena: