Minecraft: Nintendo Switch Edition rebrà una gran actualització i arribarà a les botigues al juny


Construeix i gaudeix d’un dels videojocs més venuts de la història on vulguis, com vulguis i quan vulguis, ara també amb joc creuat entre diferents plataformes

 


Minecraft és un dels videojocs més venuts de tota la història, amb més de 144 milions d’unitats venudes a tot el món entre totes les plataformes en les que està disponible, incloent Nintendo Switch.
Minecraft: Nintendo Switch Edition ja està disponible a través de la Nintendo eShop de Nintendo Switch, però a partir del proper 21 de juny, es llançarà una edició física alhora que s’actualitzarà per rebre el Minecraft Bedrock Engine.

Aquesta versió Bedrock conté tot el contingut addicional llançat prèviament, incloent el pack Super Mario Mash-Up exclusiu de les plataformes de Nintendo, així com tots el DLC. Però el més especial d’aquesta actualització és que els jugadors de Minecraft: Nintendo Switch Edition podran connectar-se i jugar amb tots els seus amics que juguin a Minecraft en altres plataformes gràcies al joc creuat. A més, Minecraft serà compatible amb la subscripció de pagament Nintendo Switch Online, quan estigui disponible a partir de setembre.

Aquesta nova versió portarà una nova botiga dins del joc anomenada Mercat de Minecraft, en la qual els jugadors podran aconseguir tot tipus de contingut creat per la comunitat, com aparences, mons o textures per utilitzar en els seus propis mons de Minecraft, que es poden comprar amb MINECOINs, una nova moneda virtual del joc. També hi haurà nous minijocs i diferents maneres de jugar a través de servidors portats per la comunitat.

Els jugadors que ja disposin de Minecraft: Nintendo Switch Edition en versió digital podran descarregar aquesta actualització a la versió definitiva de forma gratuïta, perquè puguin posar-se al dia ràpidament i gaudir de les noves característiques. El llançament en format físic de Minecraft per a Nintendo Switch és l’oportunitat perfecta per gaudir de la millor versió d’aquest joc de masses allà on vagis.

 

 

Més informació:

http://www.nintendo.es / https://www.nintendo.es/nintendoswitch / https://twitter.com/nintendoes

https://www.facebook.com/NintendoES / https://www.facebook.com/NintendoSwitchES

http://www.youtube.com/NintendoES / https://instagram.com/nintendoes/

https://www.instagram.com/NintendoSwitchES