Tanquem la segona setmana de Maig i la presència del E3 fa que absolutament totes les companyies es tornin boges. Llançaments cada cincs segons, anuncis de quelcom “ocult” per tal de donar la sorpresa més endavant, tràilers, edicions limitades…impossible! Per sort, com cada dia, aquí ho trobareu tot resumit! Som-hi!

 

  • Les confirmacions per a Nintendo Switch, imparables: Knights of Pen and Paper +1 Deluxier Edition (per al 29 de Maig a la eShop a un preu de 15 dòlars. Si el voleu, ja el podeu “pre-carregar”), The Banner Saga (en digital per al 17 de Maig), Crystal Crisis (de la companyia Nicalis, en digital però sense data confirmada), Minit (sense data ni format especificats), Mineko’s Night Market (en digital, amb llançament “a finals d’any”), Super Burger Time (17 de Maig a la eShop a un preu de 7 dòlars), Kitten Squad (ja disponible a la eShop de forma gratuïta), N++ (per al 24 de Maig, en digital), Ice Cream Surfer (17 de Maig en format digital), Mars Horizon (en digital a finals d’any, sense concretar més), Super Sportmatchen (durant el mes que ve a la eShop) i Asura (sense data ni format especificats).
  • Bandai Namco ha confirmat que llançarà molts mes jocs per a Nintendo Switch degut a la seva “popularitat”. De moment, ha anunciat My Hero One’s Justice i Taiko No Tatsujin (aquest de moment exclusiu de Japó). Recordem, però, que el nom de “Bandai Namco” resona sobre títols com Super Smash Bros., Metroid Prime 4 i, ja sortint fora de l’àmbit de la gran N, Dragon Ball FighterZ, el qual està prenent molta força com a proper llançament per a l’híbrida de Nintendo.

 

 

  • PixelJunk Monsters 2 rebrà nous packs DLC a partir del 7 de Juny que incorporaran noves disfresses, desafiaments, territoris i molts més elements. El primer, els dels vestits, serà gratuït, però els dos restants tindràn un preu de 5 dòlars cadascun si es compren per separat i 8 dòlars si es compren en forma de “pack”. A més, si es compren tots els DLC + el joc, el pack tindrà un preu de 22 dòlars. S’ha anunciat, a més, una edició especial de l’aventura, de la que no n’ha transcendit més informació. Seguirem informant.
  • No, senyors/es, la SNES no ha mort. Properament, rebrà un nou llançament anomenat Fork Parker’s Crunch Out. N’existiran dues versions: l’edició estàndard (que podeu reservar des d’aquest enllaç a un preu de 50 dòlars, despeses d’enviament a part) i l’edició limitada (en aquest enllaç, a un preu de 150 dòlars). Especificar, a part de que estarà limitat a 1000 còpies mundials, que tots els beneficis aniran a Take This, organització benèfica que lluita per integrar els/les jugadors/es amb problemes de salut mental al món del videojoc.
  • Avui us oferim un tràiler oficial de Nintendo sobre alguns dels nous llançaments que rebrà la consola durant aquest any. Esperem que us agradi:

 

 

  • La fitxa de Crash Bandicoot: N’Sane Trilogy a la eShop de Nintendo Switch ha “revelat” que el joc pesarà, només, 5,2GB. Recordem que les versions de PS4 i Xbox One pesen, aproximadament, uns 20GB, però incorporen elements “4K”.
  • Recordeu que vam comentar que Limited Run Games anunciaria un nou joc per a Nintendo Switch avui mateix? Doncs bé, algun problema hi ha hagut amb l’estudi que l’ha desenvolupat perquè la nova data de l’anunci serà el dia 18 de Maig. Tot i així, al mateix anunci del “retard”, hem pogut descobrir que es tracta d’un equip de desenvolupadors “indies” de Japó. Estarem atents/es.
  • Com acostuma a ser habitual, Psyonix, estudi encarregat de desenvolupar Rocket League, han llançat un nou “full de ruta” respecte les novetats que incorporaran al seu joc estrella durant els propers mesos. Aquí en teniu l’informe. Atenció perquè vindran molts canvis, sobretot en forma de guanyar experiència per pujar de nivell i l’ampliació d’aquests a l’arribar a cert punt de “veterania”.
  • La base de dades de GameStop ha afegit 16 nous “SKU” (referències a un codi de producte o, dit d’una altra manera, nombres de referència) referits a llançaments per a Nintendo Switch. No se’n sap absolutament res més, ja que es tracta de possibles títols no anunciats. En podeu veure una imatge ampliada en aquest enllaç.
  • Per acabar, recordem que ja teniu disponibles els jocs Terra Cresta (d’Arcade Archives), Garage, Immortal Redneck, Super Sidekicks 2 (de NeoGeo), Suicide Guy, Super Chariot, The Fall, Three Fourths Home: Extended Edition i Hyper Sentinel per a Nintendo Switch.

 

Moltes gràcies i tornem demà! 🙂