Bon vespre a tothom! Avui anem molt justos de temps, ja que com cada dimecres tenim cursa oberta de MK8D i a part amb l’equip competitiu no parem de fer amistosos per entrenar. Així doncs… Comencem!

  • Iniciem les notícies parlant de rècordsSwitch ja és la consola més venuda en el seu primer any de vida a Alemanya amb més de 650.000 unitats venudes, superant a Wii.
  • Nintendo of America està venent Switch reparades amb un preu de 275 dòlars (uns 222€ al canvi), són consoles que tenien algun defecte de fabricació i que han estat reparades per ells mateixos.
  • Si ahir coneixíem les novetats de l’actualització 5.0.0 de Switch, avui coneixem una altra millora sorpresa: Alguns models d’auriculars sense fils funcionen ara amb la consola amb els seus propis adaptadors USB.
  • Aquesta matinada els/les jugadors/es d’Splatoon 2 han rebut una actualització, tots pensàvem que seria la 3.0 i no, és la 2.3.2, han arreglat dos problemes menors de jugabilitat.
  • Els fans d’Stardew Valley poden estar tranquils/es: La desenvolupadora ConcernedApe ha compartit en un twit recentment que actualment es troben en fase de preguntes i respostes i que estan solucionant errors a bon ritme, així com una curiosa foto d’un cavall al qual li podrem posar barrets.
  • Recordeu l’actualització que Zen Studios volia treure per augmentar a 1080p 60fps el seu joc Pinball FX3 que finalment van descartar aquest mateix mes? Sembla que s’ho han repensat i treballaran per treure-la aquest mateix estiu. Es desconeix per què tants canvis de rumb.
  • Street Fighter 30th Anniversary Collection tindrà un mode de joc exclusiu a Switch: el mode Torneig de Super Street Fighter II, que permetrà als jugadors amb vàries consoles diferents posar-les en mode sobretaula i enfrontar-se entre ells amb rotacions.
  • L’aclamat joc Thimbleweed Park tindrà finalment edició física, serà llençat el 30 de març per Limited Run Games i també vindrà amb una edició col·leccionista. Se’n desconeix el preu d’ambdues versions.
  • Per acabar tenim 6 noves confirmacions en el dia d’avui: Bad Dudes VS DragonNinja (arcade beat’em up) arribarà el dia 21 de març en format digital; Adventures of Bertram Fiddle (aventura pointandclick) arribarà el dia 29 de març al Japó tot i que encara no està confirmada la data a Europa; Toki Tori 1, que arribarà finalment el dia 30 de març en comptes del dia 16 com estava previst; Wild Guns Reloaded sortirà el dia 17 d’abril tant en format físic com digital incloent un mode de joc nou; Decay of Logos (RPG d’acció i fantasia en tercera persona) arribarà en format digital durant la tardor; i Desert Child (Rol amb carreres) arribarà durant aquest any probablement només en format digital.

Vull dedicar aquestes últimes paraules a la memòria d’Stephen Hawking que com probablement ja sabreu ha mort aquesta matinada als 76 anys per causes naturals després de més de 55 anys lluitant contra la malaltia ELA (esclerosi lateral amiotròfica). Descansa en pau, company.

Fins demà!