Sabem que us agraden els jocs fets aquí, i encara més si disposen de la possibilitat de gaudir-los 100% traduïts al català. No ho dubteu: a nosaltres també. És per això que gràcies a la gent de Grimorio of Games us oferim un nou sorteig aquí, a casa vostra, a NintenhypeCat! Entreu i llegiu, perquè esteu a res de participar per intentar guanyar una clau europea del joc Super Hyperactive Ninja, apararegut a Nintendo Switch gràcies a la companyia JanduSoft. I què us ofereix aquesta aventura catalana? Aquí ho teniu:

 

Prepara’t per posar a prova les teves habilitats de ninja-cafè, les necessitaràs en aquest joc de plataformes “hardcore”! Super Hyperactive Ninja és un joc de plataformes d’acció hiper-caffeinada de ritme ràpid en 2D, dissenyat per a tots/es aquells/es que busquen un desafiament real i ràpid per la ment.

El malvat Shogun ha robat tot el cafè del poble ninja secret de Kohinomura. Recupera’l abans d’adormir-te! Jugareu com a Kohimaru, l’últim membre de Coffee-Nin, per derrotar l’exèrcit del Shogun, format per ninges i samurais malvats, i els seus grans generals yokai. Salveu als vostres companys i recupereu el Cafè Llegendari, que es diu que concedeix energia infinita a qui el pren sencer (sense llet).

Utilitzeu el poder de la cafeïna per entrar en Mode Hiperactiu, per així poder córrer més ràpidament i matar els enemics. Però utilitzeu-lo amb saviesa! No podreu canviar de direcció mentre estigueu en Mode Hiperactiu i aquest mode també drena la vostra energia més ràpidament. Dita energia és limitada i s’ha de recarregar amb els cafès que trobareu als nivells. Si et quedes sense cafeïna, FI DE L’AVENTURA! Corre i acaba amb el teu enemic més cruel: SLUMBER!

Característiques:

  • Més de 50 nivells de ràpida acció hiperactiva.
  • Difícil i desafiant, però just.
  • Speedrun adaptat a les vostres habilitats.
  • Descobriu noves formes de jugar i camins secrets mitjançant elements i caràcters desbloquejables.
  • Mode de lluita ocult per a dos jugadors/es.
  • Personatges convidats d’increïbles jocs d’indie.”

 

Doncs ja ho sabeu, si voleu optar a obtenir una key d’aquest fantàstic joc “marca de la casa” com és Super Hyperactive Ninja és tan fàcil com ser seguidors/es nostres a Twitter i fer RT al tuit del sorteig (aquest d’aquí) i el proper dia 21/10/2018 en direm el guanyador/a! Aquest/a es triarà a través de l’eina “The Competition Agency”, una pàgina online que s’encarrega de triar un nom aleatori d’entre totes les persones que compleixin les condicions per entrar al sorteig (és aquesta pàgina d’aquí). No s’acceptaran, en cap moment, les anomenades “mencions” al tuit. És a dir, que totes aquelles persones que comentin sota el tuit o que el citin no entraran dins el sorteig. Molta sort a tots i a totes! Us deixem amb un tràiler de l’aventura i estigeu atents/es que properament en publicarem l’anàlisi aquí, a NintenhypeCat!

 

 

ACTUALITZACIÓ: I el guanyador/a és…