Nintendo aquesta setmana no té pinta de que vulgui baixar el ritme. Només estem a D imarts i amb tots els anuncis indies que ens esperen més les especulacions de la gent que no tindran fi fins que arribi al E3 d’aquest any, Nintendo té molts asos sota la màniga però de mentres a esperar a nova informació. Bé, comencem les NTHNews!

  • L’Indie Nether World ha completat el seu kickstarter per obtenir una versió per a Nintendo Switch només en dos dies, encara que encara no hi ha data de llançament, ja podem començar a esperar-lo amb moltes ganes.
  • El joc de carreres futuristes GRIP arriba a Nintendo Switch durant aquest 2018. També sortirà per PS4, Xbox i PC.
  • El 29 de Març arribarà Street Fighter 30th Anniversary Collection a Europa i America, . Els jocs que inclou són: Street Fighter, Street Fighter II, Street Fighter II: Champion Edition, Street Fighter II: Hyper Fighting, Super Street Fighter II, Super Street Fighter II: Turbo, Street Fighter Alpha, Street Fighter Alpha 2, Street Fighter Alpha 3, Street Fighter III, Street Fighter III: 2nd Impact i Street Fighter III: Third Strike. A més, inclourà el mode SF Retro, amb online incorporat.
  • Higurashi no Naku no Koro ni Hou (Higurashi When They Cry) una de les “visuals novel” amb més reputació, serà portada a la eShop japonesa el 26 de juliol de 2018 juntament amb tots els seus capítols de la historia principals i tres capítols “extra”.
  •  Els creadors de Hollow Knight han confirmat que el seu joc no apareixeria en aquest Nindies Showcase, però han comentat que confirmaran la data de llançament de l’aventura aquesta mateixa setmana. Us la comentarem a les properes NTHNews,
  • Després del Nindies Showcase s’ha confirmat que un altre joc anomenat Kitten Squad estarà a Nintendo Switch. Les dates del seu llançament encara estan per ser determinades (format i data).
  •  SEGA ha confirmat que hi haurà un “Season Pass” per  Valkyrie Chronicles 4 què valdrà aproximadament 30 euros i donarà accés a 4 packs DLC post-llançament.
  • Més jocs per a Nintendo Switch: Spartan (arribarà al 1 d’abril, sense format concretat, tot i que segurament, en digital); Bloodstained: Ritual of the Night (en sabrem la data de llançament aquest mes a la seva pàgina de Kickstarter); i per últim World End Syndrome (una visual novel de Arc System Works que s’ha retrassat a Japó fins a l’estiu de 2018).
  • Recordeu que des d’acui teniu disponibles els jocs Attack On Titan 2 (en físic i digital) i Swim Out (només es pot obtenir a través de la eShop).

Mantingueu el hype dels indies i fins demà!