La distribuïdora estatal Avance ens contacta per informar-nos d’una efemèride molt important: fan el salt al món de la publicació de videojocs! Després d’una etapa de reflexió, es llancen a la piscina i ens presenten Lost King ‘s Lullaby, un joc ambientat en la mitologia cèltica en què prendrem el paper de Kiara, una princesa que haurà de trencar una maledicció que recau sobre el seu regne.

Lost King ‘s Lullaby és una aventura de combats amb petits tocs RPG que ens traslladarà fins a un bosc que està dividit en diferents nivells i en què ens enfrontarem amb diversos enemics, tot acompanyat per un gran disseny artístic i una banda sonora d’inspiració celta.

 

 

Per ara, ens informen que estarà disponible el 25 d’abril a Steam i Nintendo Switch, tot i que la publicadora/distribuïdora té la intenció de llançar-lo en altres plataformes. Esperem que gaudiu del tràiler de l’aventura adjuntat més amunt i de l’art promocional del joc (i possible futur “box-art”) que us deixem tot seguit!