Bones família de Nintenhype! Avui us oferim un unboxing realitzat per l’equip del programa de ràdio/podcast situat a Molins de Rei, Ready to Play. En aquest cas en Xavi PSX i en Vicenç, àlies Darlantan8, es posen mans a l’obra per mostrar-nos el contingut de la remasterització del que per mi és un dels millors títols de Capcom fins al moment, Onimusha: Warlords.

 

La història del mite Onimusha

 

Onimusha va ser un joc originalment llançat l’any 2001 per PlayStation 2, on controlàvem a Samanosuke Mitsuhide Akechi, un samurai que refusa al seu nou Daimyō anomenat Nobunaga Oda. Un any després dels incidents succeïts com la Batalla de Okehazama, els soldats i els sirvents del Castell de Inabayama, la residència de Yoshitatsu Saito, comencen a desaparèixer misteriosament. Degut a això, la germana petita de Yoshiatsu, la Princesa Yuki, envia a Samanosuke una carta redactant els problemes que ocorren al Castell de Inabayama. Quan Samanosuke arriba al castell no s’imaginava el que hauria d’afrontar. Un centenar de YoKais als que haurà d’enfrontar-se només amb la seva katana i un poderós guantellet que li atorgarà el clan dels ogres, que el faran més fort amb cada Yokai que mati…

 

 

Una edició digna dels i les samurais més poderosos/es

 

La remasterització compta amb nous extres com ara:

  • Gràfics HD – Millorant tant les skins, com els backgrounds i les cinemàtiques. També dóna suport a Widescreen i disposa d’algunes opcions de Display, pel que podreu jugar utilitzant el ràtio original (4:3) o en Widescreen (16:9), podent canviar entre els dos ràtios enmig d’una partida.
  • Moviment de pantalla immersiu – Mentre porteu al personatge i el moveu a través de la pantalla, aquesta es mourà acompanyant a Samanosuke, un extra que s’agraeix moltíssim i millora la jugabilitat.
  • Suport al comandament Analògic – Podeu utilitzar el comandament analògic en comptes del direccional.
  • Mode Fàcil – Si voleu començar el joc amb una dificultat reduïda a la de l’original, se’ns ofereix des del principi un mode de joc molt més fàcil i més assequible per a tot tipus de jugadors/es.

L’edició Genma Seal Box ve amb un box art original només utilitzat en aquest packaging, l’OST (la banda sonora) amb arranjaments orquestrals, un pòster d’scroll i el propi videojoc.

 

 

Només queda donar les gràcies a l’equip de Ready To Play per haver-nos ofert l’unboxing d’Onimusha: Warlords per a Nintendo Switch. Us recordem que podeu seguir-los a Twitter, Facebook i Instagram. No us oblideu que també els podeu escoltar en directe a la ràdio de Molins de Rei els Dilluns de 21-22h, o bé en diferit al seu canal d’Ivoox. Per finalitzar, volem fer menció especial a en Vicenç, alies Darlantan8, per haver contribuït al vídeo i haver prestat el material per a la seva realització. En Darlantan8 disposa  d’un canal de YouTube on penja una gran quantitat de material, canal de Twitch i podeu estar atents/es a les seves xarxes socials mitjançant Twitter i Instagram.