Fa uns dies, al Twitter oficial de Nintenhype eSports (@NTH_esports) va aparèixer un misteriós missatge acompanyat d’una enigmàtica imatge que, amb abecedari Unown, clamava la següent paraula: FUTUR.

 

 

I com que la gent de NintenhypeCat som de guardar-nos poc les “sorpreses”, avui us volem anunciar de forma oficial que Nintenhype eSports ha començat tots els tràmits per tal d’iniciar una nova etapa en el món dels esports multimèdia, fer crèixer la nostra aportació a aquest sector i moure les bases per crear una secció de Pokémon. La nostra intenció és que l’equip tingui entre 3 i 5 membres, per això estem oberts/es a noves incorporacións per representar la Comunitat Catalana arreu del territori.

Actualment encara és una idea en construcció, però després de dures negociacions, ja podem confirmar que incorporem al nostre equip al Marc, normalment conegut com a Crispilu. Jugador VGC, utilitza a Mega Mawile com a “main”. Top 8 MSS BCN i Top 2 al Saló del Còmic de Barcelona 2016. A més, és jugador de GyForceClan. Justament aquest mateix cap de setmana viatja a l’esdeveniment Dreamhack, que es fa a València, a competir, pel que aprofitem per desitjar-li molta sort! Si voleu més informació, aquí teniu tots els detalls de la Dreamhack.

De part de tots els/les membres de NintenhypeCat volem desitjar molta sort i molts èxits al Crispilu en aquesta nova etapa com a jugador competitiu de Pokémon formant part de la Comunitat Catalana de Nintendo!