Com sabeu, a través de les nostres xarxes socials, la comunitat de NintenhypeCat es va organitzar per assistir al Saló del Còmic de Barcelona 2018. Va ser una decisió emocionant, ja que seria la primera vegada que els/les membres durien l’equipació oficial de la comunitat i, a part de trobar-se de forma presencial, es participaria a un torneig de Splatoon 2 organitzat per la pròpia Nintendo. Aquí teniu una imatge de l’equipació oficial que el Mironet, en Tasken, el Mr. Adrianki, en Dani (o Usurer) i l’Ariarlet ens van fer arribar a través del nostre canal de Telegram abans de la trobada en si.

 

 

Un cop dins del Saló, la comunitat es va començar a reunir. Gràcies a la equipació oficial i les nostres xarxes socials, trobar-se va ser relativament senzill. Aquí teniu un dels tuits amb “mèdia” del moment de la “presentació oficial“. Tots es van oferir en directe a través de Twitter.

 

 

Una de les “missions” de la comunitat, a part de presentar-se oficialment en una trobada tant gran com l’especificada, va ser la de participar al torneig de Splatoon 2 organitzat per Nintendo. Nintenhype es va separar en dos equips diferents: l’equip Rosa, format per l’Ariarlet, la Sara, el Martí i el Tasken; i l’equip Verd, format pel Mironet, en RadaR, en Yacchy i en Daniel VS. El torneig es va dividir en tres “rondes”, i l’equip Rosa, per desgràcia, no va passar de la primera fase, superats per l’equip que va quedar segon al Torneig en un clar 2-0. L’equip Verd, per la seva banda, va aconseguir arribar a les semifinals del Torneig guanyant tots els adversaris també per 2-0, però a les semifinals es van trobar amb l’equip Spanish Army, un dels millors de tot l’estat, i van ser superats sense poder-hi plantar cara. A continuació us adjuntem els tuits que la comunitat va compartir en directe de les partides, final del torneig inclosa.

 

  • Primera ronda: “Equip Rosa” VS “Equip Desconegut” (0-2)

 

 

  • Segona ronda: “Equip Verd” VS “Equip Desconegut” (2-0)

 

 

  • Semifinal: “Equip Verd” VS “Spanish Army” (0-2)

 

 

  • Final de Splatoon 2 (Guanyadors: Spanish Army)

 

Un cop acabat el torneig, tota la comunitat present al Saló es va reunir per fer-se la “fotografia oficial de la trobada” per acabar una jornada plena de retrobaments, emocions, creació de noves amistats i molt bona harmonia, per així deixar que cada persona gaudís del Saló de forma individual, amb els/les seus/seves acompanyants o amb els/les mateixos/es membres de NintenhypeCat abans de que cadascú/na partís cap al seu destí. D’aquesta forma, havent relatat aquesta crònica i esperant que us hagi agradat, volem donar les gràcies a tota la gent que forma part d’aquesta gran família per la inolvidable experiència del passat 14 d’Abril hàgiu assistit o no al Saló i esperem que molt aviat ens poguem tornar a reunir, sense cap mena de dubte, amb el desig en ment de que algun dia ens poguem aribar a conèixer tots i totes en una futura trobada multitudinària! Sense deixar d’estar molt agraïts i agraïdes de que us sentiu orgullosos/es de portar el nom de NintenhypeCat arreu del territori, sort i hype!