Avui és dia de Nintendo Direct i totes les mirades estan posades en aquest anunci mundial que promet fer trontollar tota l’estructura del món “gamer”! Però a part de les “bombes” que pugui deixar anar Nintendo aquesta nit, hi ha altres elements que continuen fent grans les plataformes d’aquesta companyia i que hora rere hora es van confirmant de forma oficial. No ho dubteu: aquí ho teniu TOT resumit per a que se us faci més amè i pogueu estar 100% informats/des cada dia. Comencem, tot fent menció especial (i donant total suport) a la lluita que estan duent a terme dones i homes avui, 8 de Març, per tal de reivindicar el paper de la dona en la societat:

  • A part dels jocs que pugui confirmar Nintendo aquesta nit, aquí en teniu més que ja són oficialment una realitat per a la consola híbrida de Nintendo: Gem Smashers (en digital i confirmat per a Amèrica el 15 de Març), Eat Beat Deadspike-san (per al 22 de Març en format digital), Code of Pricess EX (es llançarà en format físic i digital durant aquest Estiu), The Holy Potatoes Trilogy (que inclourà els tres jocs de la saga en format digital, sense data de llançament confirmada), Enchanting Mahjong Match (es llançarà a nivell mundial per la eShop la setmana que ve), Another Sight (sense data ni format especificats), Sparkle 3 Genesis (a la eShop el 15 de Març), Swim Out (en digital el 20 de Març), Another World (aquesta Primavera a la eShop) i Kona (en digital, sense data confirmada).
  • “L’Amazon nipó” Rakuten ha “confirmat” gairebé de forma innegable nombrosos elements: la data de llançament de Mario Tenis Aces (que, com Amazon, l’ha llistat per al 22 de Juny); la data de llançament dels Amiibo de Perla i Marina d’Splatoon (per al 13 de Juliol); una versió de Sushi Striker: The Way of Sushido per a Switch per al 8 de Juny en format físic; i una altra versió física, del joc The Dead Heat Breakers per a Switch pel 26 d’Abril. Com podeu observar, tot són “filtracions pre-Nintendo Direct” confirmades de fons no oficials, però no dubtem en cap moment de la possible veracitat d’aquestes proves. Per desgràcia, aquestes “filtracions” ja no es poden visualitzar perquè a les 12:00 del matí la pròpia empresa les ha eliminat de la web.
  • També s’han filtrat les dates de sortida d’alguns jocs per a Amèrica: Sushi Striker es llançaria el 18 de Maig; Hyrule Warriors: Definitive Edition el 25 del mateix mes; i Mario Tenis Aces el 15 de Juny.
  • Normalment, els seguidors dels Nintendo Direct sabem que si algun personatge famós del món del videojoc retuiteja la notícia del Direct pel Twitter, hi ha alguna cosa important al foc que s’hi anunciarà. Aquesta vegada ha sigut Hideki Kamiya, reconegut membre de Platinum Games (Bayonetta) el que ha fet saltar totes les alarmes compartint la informació del directe d’aquesta nit. El “hype” ja és imparable!
  • Owlboy per a Switch ha rebut una actualització que corregeix, sobretot, alguns elements gràfics i “bugs”. La versió serà la 1.0.2 i ja s’ha anunciat que n’hi ha una altra de camí per millorar el rendiment de l’aventura a la consola.
  • El joc d’Atooi Chicken Wiggle Workshop per a Nintendo Switch cada vegada és més a prop de ser una realitat: en tant sols tres dies s’ha recaptat a Kickstarter (aquí us deixem l’enllaç per si hi voleu participar) més del 50% del que necessita l’empresa per a que aquest “port” vegi la llum a l’híbrida de Nintendo.
  • La versió física de Monster Boy and The Cursed Kingdom ja es pot reservar a Amèrica. Recordem que aquesta edició serà exclusiva d’Switch i PS4. Esperem que les reserves es puguin realitzar ben aviat des de la resta de territoris.
  • Suposem que en motiu del Nintendo Direct d’aquesta nit, Nintendo ha patentat avui mateix una espècie de dispositius en forma de tambor que recorden als Donkey Konga; un altre que té una semblança gairebé exacta a una Game Boy amb un certs tocs futuristes; i un altre que sembla un teclat de mida més petita. Seguirem informant perquè la notícia té bona pinta.
  • Ja tenim notícies més detallades sobre Super Chariot a Nintendo Switch. A part de que s’ha confirmat que tindrem una versió física del joc només per Europa i Australia, arribarà durant el Maig d’aquest any i vindrà acompanyat de la banda sonora en digital i un seguit de DLC. A més, setmanes abans podrem gaudir d’una “demo” per tal de comprobar-ne les funcionalitats.
  • Acabem recordant els jocs que ja es poden adquirir des d’avui per a la Switch: 30-in-1: Game Collection (Volume 1), Bit Dungeon+, Bleed 2, Earthlock, I, Zombie, Real Bout Fatal Fury (NeoGeo), Steredenn: Binary Stars, The Men of Yoshiwara: Ohgiya i World Conqueror X.

Moltes gràcies i ens veiem aquesta nit al Nintenhype Direct!