Divendres! I això només significa dues coses: que les companyies deixen anar tota la informació avui com a “cirereta” de la setmana i que queden 12 dies per l’E3 2018! Ja anireu notant com s’acosta aquest esdeveniment, sobretot pels nervis de la comunitat. De moment, aquí teniu les NTHNews d’avui. Comencem:

 

 • Avui les notícies de llançaments les hem de fer per separat ja que ens és imposible ajuntar-les degut a la naturalesa de cadascuna d’elles. Primerament, l’aventura West of Loathing es llançarà, també, en format físic a Nintendo Switch gràcies a Limited Run Games, la famosa companyia especialitzada en edicions limitades de videojocs. Properament se’n compartiran més detalls, pel que estarem atents/es.
 • Us recordeu del “famós” joc Shin Den Ai (Nani ga Hoshii no?) ~ Eri Kitami ~, aquell on haureu de prendre el paper d’una “actriu per adults” que es va llançar de forma exclusiva a Japó? Doncs sembla que la idea està calant bastant fort a la resta del món, perquè se n’ha confirmat el llançament a Amèrica i ja hi és disponible a la seva eShop, tot i que no s’ha anunciat a cap lloc de forma “oficial”. “Jugabilitat” igual però canviat de nom: el trobareu com a  Pure / Electric Love “What do you want?” – Eri Kitami –.

 

 

 • Anunciades noves tasques de manteniment per a Switch, Nintendo 3DS i WiiU. L’online de Switch “estarà de baixa” el dia 5 de Juny de 3AM a 6AM; el de les tres consoles, el mateix dia 5 de Juny de 6AM a 11AM; i l’online de Minecraft per a Switch estarà de manteniment el dia 5 de Juny de 6AM a 9AM.
 • Per altra banda, tenim un “rumor” bastant interessant: Fortnite ha estat registrat per a Nintendo Switch. La notícia prové del sistema de classificacó d’elements audiovisuals de Corea del Sud i, teòricament, es presentarà durant l’E3 2018, tot i que no hi ha cap confirmació oficial. Aquí teniu la pàgina que ho confirma.
 • I sembla que Arena of Valor ja s’està ficant les piles per sortir com més aviat millor a Nintendo Switch. Fa res s’ha compartit un enllaç per omplir una enquesta i poder optar a la possibilitat d’obtenir una “beta tancada” de l’aventura. Us podeu inscriure des d’aquest enllaç i molta sort a tots/es els/les interessats/des.

 

 

 • Nintendo i HAL Laboratory han confirmat, finalment, que Dark Meta Knight serà un dels personatges que formarà part de la categoria “Amics d’Ensomni” de Kirby Star Allies, tal i com van insinuar la setmana passada en un tuit del compte oficial de Twitter de Kirby a Japó. Poc a poc, es van complint totes les filtracions que fa unes setmanes van “deixar anar” els “dataminers” del joc…
 • My Nintendo a Europa ha rebut noves “recompenses”: sis fons de pantalla d’ARMS (per celebrar el seu primer aniversari), un tema d’Animal Crossing per a Nintendo 3DS, i un seguit de descomptes per a jocs digitals de Nintendo 3DS i WiiU. Aquí teniu tota la informació al detall.
 • Posem el toc “col·leccionista” a les News, va. Slain: Back From Hell arribarà a Nintendo Switch a finals d’aquest mes de Juny, però durant el Juliol, Signature Edition Games ha mostrat una edició especial que, per 40 euros (sense despeses d’enviament incloses) inclourà el joc, un CD amb la banda sonora, una pua de guitarra i una caixa exterior amb la firma (digital) dels desenvolupadors. La podeu reservar aquí.

 

 

 • El portal Famitsu ha posat una mica d’ordre respecte les “especulacions” que s’estaven fent respecte les funcionalitats en línia de Pokémon: Let’s Go. Suposadament, tindrà batalles i intercanvis online, pel que requerirà subscripció a Nintendo Switch Online, però no tindrà ni GTS, ni Battle Spot, ni Intercanvi Prodigiós. A Serebii hi trobareu més informació al respecte.
 • Finalment, tenim algunes confirmacions “menors”, però no menys importants. Drawful 2, la segona part d’aquest “artístic” joc multijugador de JackBox Games, arribarà a la consola híbrida de Nintendo durant el Juny a través de la eShop, però no se n’ha concretat res més. Aquí en teniu tot el que se’n sap. Per altra banda, Legendary Fishing, com ha ocorregut amb Fortnite, ha aparegut llistat per a Nintendo Switch a Corea del Sud. Un altre títol que arribarà a Switch serà Chameleon Run Deluxe, que ho farà el dia 14 de Juny en format digital. I, finalment, s’ha compartit que Kero Blaster arribarà a la eShop de Switch durant una data indeterminada d’aquest any.
 • I pensen que ja teniu disponible a Nintendo Switch el joc Fallen Legion: Rise to Glory a la eShop de la consola. Recordeu que, per a més informació, podeu consultar el calendari de llançaments de NintenhypeCat que el nostre company Ranzak actualitza a cada nova informació que es coneix. A més, esperem que tingueu present que des d’avui ja funciona la demo de Mario Tennis Aces!

 

Moltes gràcies! Esperem que hagueu gaudit d’aquest Divendres i tornem demà, en ple cap de setmana!