MechaNika

El dia 08/11/2018 va arribar a la consola híbrida de Nintendo el que es podria considerar la “primera part” de la saga Psychotic Adventures i, en definitiva, l’aventura desenvolupada abans dels esdeveniments ocorreguts a Agatha Knife. La gent de Mango Protocol, en aquesta ocasió, ens presentaren a la Nika al joc anomenat MechaNika, una noia que sembla no encaixar al món que l’envolta i la qual disposa d’un pla molt “curiós” per solucionar tots els problemes mundials. Aventura gràfica bastant assequible en quan a duració, el podeu adquirir en format digital per 6 euros i, si no n’acabeu d’estar convençuts/des, aquí en teniu l’anàlisi.

Disponible a:

Desenvolupadora: Mango Protocol
Editora: Mango Protocol
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 08-11-2018
Gènere: Aventura, Trencaclosques
PEGI: 16