MIND: Path to Thalamus

Molts anys abans que Infernium veiés la llum, Carlos Coronado ja tenia meravellats/des als i els usuaris/es que es perdien entre les seves obres en forma de videojoc. I si bé és un joc del 2014, MIND: Path to Thalamus va arribar a Nintendo Switch el 27 de desembre del 2018. Tal com especifiquem al nostre anàlisi de l’aventura, “la nua i crua història de fons que ens arribarem a fer nostra i una exigència jugable camuflada en forma de curta narrativa, doten l’aventura d’una experiència gairebé obligada de viure tot i la lògica senzillesa generalitzada del conjunt”. Tot i tenir alguns errors de traducció al català, el que compta és la intenció i l’expansió de la nostra llengua.

Disponible a:

Desenvolupadora: Carlos Coronado
Editora: Carlos Coronado
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 27-12-2018
Gènere: Aventura, Trencaclosques
PEGI: 12