KORAL

Submergeix-te en un món submarí desconegut i de gran bellesa, i torna la vida als esculls de corall. Interactua amb diferents tipus de corall, cadascun amb habilitats úniques que t’ajudaran a l’aventura. Encarnes a un corrent marí, que flueix allà on vol i transporta energia per curar els corals. Gaudeix en temps real de com el llit marí recupera el color i torna a omplir-se de vida.

Amb un estil totalment trencador al que ens té acostumats/des el creador, Koral ens plantejarà un viatge de gaudi visual, crítica, paral·lelisme amb la vida, amb un rerefons molt cru entre la creació i la destrucció de tot allò que envolta la raça humana. Aquesta fantàstica joia amb segell català, dins la bellesa del conjunt, ens obligarà a prendre consciència sobre el dany que està causant la humanitat a quelcom tan bell com el fons marí i on la metàfora serà el fil conductor de tota la història. Ja teniu disponible el seu anàlisi aquí a NintenhypeCat.

Disponible a:

Desenvolupadora: Carlos Coronado
Editora: Carlos Coronado
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 16-05-2019
Gènere: Aventura, Trencaclosques, Arcade
PEGI: 3