Super Tennis Blast

Si en comptes de tenir afició pel voleibol sou més de tennis, la gent d’Unfinished Pixel també us ofereixen un joc d’aquest esport amb les mateixes característiques tècniques de Super Volley Blast però amb la jugabilitat adaptada a aquest esport. Agafeu les vostres millors raquetes i comenceu la vostra carrera professional per tal de convertir-vos en una llegenda del tennis! Traduït al català i amb nombrosos modes de joc que us asseguren una duració d’entreteniment més que correcta, Super Tennis Blast està disponible a la eShop de Nintendo Switch a un preu base de 14,99 euros, amb ofertes puntuals que cal seguir amb atenció.

Disponible a:

Desenvolupadora: Unfinished Pixel
Editora: Unfinished Pixel
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 24-05-2019
Gènere: Esports
PEGI: 3