Mail Mole

La gent de Talpa Games, en col·laboració amb la distribuïdora Undercoders, ens ofereixen Mail Mole, una aventura molt fresca per la nostra Nintendo Switch, i a més amb segell 100% català. En Molty, un talp carter, ha de suplir la feina del seu cosí mentre aquest està de baixa. Amb aquesta premissa, se’ns ofereix un joc de plataformes en tres dimensions combinat amb temàtica ‘speedrun’ en el que el protagonista haurà de superar les fases recollint tota mena de col·leccionables per retornar l’energia a la seva illa, robada per uns enemics que intenten sabotejar la festivitat més important de la capital. Al nostre anàlisi el vam definir com “una mescla dels Mario 3D amb la jugabilitat d’Splatoon”, i el teniu disponible a l’eShop de Nintendo Switch des del 04/03/2021 a canvi de 14,99 euros.

Disponible a:

Desenvolupadora: Talpa Games
Editora: Numskull Games
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 04-03-2021
Gènere: Plataformes
PEGI: 3