Agatha Knife

El 26/04/2018 aterrava a Nintendo Switch aquest grandiós “point & click” just un any després del seu debut a la plataforma Steam. Formant part d’una saga anomenada “Psychotic Adventures”, a la qual també s’inclou MechaNika, Agatha Knife, de la desenvolupadora catalana Mango Protocol, ens posa en la pell d’una estranya noia i les seves estrambòtiques aventures a partir de la seva “unió espiritual” amb el Carnivorisme, una “anti-religió” que dotarà el conjunt d’un sarcasme important. La trobareu a la eShop a un preu de 13 euros, amb ofertes puntuals que rebaixen el joc a gairebé la meitat del seu preu de llançament. Aquí en teniu el seu anàlisi.

Disponible a:

Desenvolupadora: Mango Protocol
Editora: Mango Protocol
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 27-04-2017
Gènere: Aventura, Trencaclosques
PEGI: 12