SuperEpic: The Entertainment War

La gent d’Undercoders es va voler redimir de la seva “prova” anterior anomenada Superola amb un títol metroidvania d’una qualitat excel·lent com el que us presentem a continuació. Distribuït per Numskull Games i PM Studios, el joc ens proposa salvar el món dels videojocs a través d’una aventura cuidada fins al mínim detall que gaudireu d’una forma excepcional tant si sou amants del gènere com si cerqueu un joc amb el qual passar una gran estona. Disponible a Nintendo Switch des del 12/12/2019, el podreu adquirir a canvi de 14,99 euros de base en format digital i, si voleu emplenar de qualitat la vostra estanteria de videojocs, també el trobareu en format físic en forma d’edició estàndard i edició especial. En teniu unes primeres impressions disponibles al nostre canal de YouTube. Llarga vida als ossos rentadors armats amb llames com a muntura!

Disponible a:

Desenvolupadora: Undercoders
Editora: Numskull Games
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 12-12-2019
Gènere: Acció, Aventura
PEGI: 12