One-Hit Wonder

Olost Teletext Club presenta ONE-HIT WONDER, una novel·la visual en català per a Game Boy. Acompanya els carismàtics protagonistes d’aquesta aposta única per la consola portàtil de Nintendo, i descobreix els vincles que els connecten.

Des de Nintenhype.cat, vam entrevistar al desenvolupador i autor de ONEHIT-WONDER, l’Aleix Pitarch. Mesos després d’aquesta posada en contacte, vam col·laborar per tal de fer possible una versió física per a col·leccionistes. Després de mesos de feina per part de diferents membres de la comunitat, i de fora, vam aconseguir fer realitat el nostre objectiu.

Donat que la nostra missió era executar una obra comunitària i cultural, tots els beneficis de les vendes i reserves anirien destinats a una organització sense ànim de lucre. No cal dir que la campanya va ser un èxit. Moltes gràcies a tothom!

Disponible a:

Desenvolupadora: Olost Teletext Club
Editora: Olost Teletext Club, Nintenhype.cat
Consola: Game Boy
Data de publicació: 31-12-2021
Gènere: Aventura, Novel·la visual