A 10 dies per a l’E3 2018 (va, un sospir i ja hi som!) les notícies d’actualitat ens dónen un respir i ens permeten analitzar, ni que sigui de forma mínima, tot el que està per venir. Fem cas dels leaks? Ens refiem de les paraules d'”experts i expertes” sobre el món audiovisual? Deixem passar els dies intentant mantenir aquest “hype” tant característic d’aquestes dates a ratlla? Decidiu el que decidiu, no ho dubteu. Aquí, i ara, NTHNews, l’espai informatiu de referència en català del món Nintendo!

 

  • Fa dies us parlàvem de que hi havia una aventura a Kickstarter anomenada My Girlfriend is a Mermaid?! que necessitava 12.000 dòlars per a aconseguir el finançament “base” necessari per a sortir a Nintendo Switch. Doncs bé, pel que es veu, ja ho ha aconseguit, pel que es confirma el seu llançament a la consola híbrida de la “gran N”, tot i que no tinguem data concreta de llançament.
  • PowerA, dins la seva línia de comandaments Pro-Controller per a Nintendo Switch, el proper 29 de Juny en traurà un de nou amb un disseny específic de Crash Bandicoot. De moment, només s’ha confirmat per a Amèrica, veurem si acaba sortint arreu del món. Aquí en teniu una imatge:

  • Ens arriba la notícia de que Super Dodgeball Beats, joc de Finalboss Games, desenvolupadors de Vesta, està sent desenvolupat i arribarà a Nintendo Switch. Tot i que no tenim més informació al respecte, se sap que arribarà durant el tercer trimestre d’aquest any, si tot va segons com tenen planejat.
  • Altra vegada, Japó es beneficia dels llançaments de jocs en format “especial”. Recordeu que l’altre dia comentàvem que a Amèrica rebrien una edició especial de Mega Man 11 per a Switch que inclourà l’Amiibo, el joc i un seguit d’extres més? Doncs a Japó ho han portat a l’extrem: per 120 dòlars, al joc i l’Amiibo l’acompanyaran una guia, un póster, un quadern de notes, un clauer de l’aniversari del personatge, una guardiola, una caixa de col·leccionista i un set de postals Aquí en teniu la imatge, tot i que encara no se sap el disseny final dels elements.

 

 

  • Anem a pels rumors del dia. El primer ens arriba de la mà de la cadena de videojocs americana Gamestop, que ha registrat 10 SKU (o codis de jocs) d’aventures per a Nintendo Switch. Llistats a un preu “base” de 60 dòlars, es pot gairebé descartar que siguin llançaments “indies”, pel que s’haurà d’estar alerta per veure què n’acaba sortint.
  • I el segon prové dels famosos “dataminers”. Un usuari anomenat Marxally ha investigat el codi font de la última actualització del videojoc Paladins i, a part de descobrir-hi la imatge dels Joy-Con de Nintendo Switch, ha observat com en algunes transaccions o elements a l’hora de personalitzar el personatge o adquirir-ne nou equipament, hi predomina la paraula “eShop” o “Nintendo Account”. Veurem on arriba aquesta informació. De moment, aquí teniu tot el que se’n sap.

 

Moltes gràcies a tots i a totes i tornem Dilluns!