Resol un inquietant misteri en aquesta nova aventura del Detectiu Pikachu anomenada «El retorn» per la Nintendo Switch. Uneix-te al famós detectiu Pokémon i al Tim, el seu col·lega, per resoldre el misteriós cas del seu company desaparegut i plantar cara als particulars esdeveniments que es produeixen sistemàticament a Ryme City. Com que dos caps pensen millor que un, en aquest joc controlaràs al mateix Detectiu Pikachu (un Pokémon una mica rondinaire i sense pèls a la llengua que, malgrat tot, es fa estimar. Li encanta el cafè i es considera un detectiu de primera), i al Tim Goodman (el company del Detectiu Pikachu que es troba en parador desconegut no és cap altre que el pare d’en Tim, en Harry, així que aquest misteri se suma a la base principal de l’aventura. Aquest estudiant de la Universitat de Ryme City també és l’única persona capaç d’entendre i comunicar-se directament amb el cafeïnat detectiu).

 

 

Descobreix Ryme City sense deixar de banda l’origen de la saga

 

Al joc original, llançat a Nintendo 3DS l’any 2016, en Tim i el detectiu Pikachu van investigar una misteriosa substància anomenada «R». En aquesta entrega, però, i després de rebre, també, una grandíssima pel·lícula de la franquícia, el nostre famós duet de detectius porta a terme les seves investigacions a Ryme City, una pintoresca metròpolis on humans i Pokémon cohabiten amb tota naturalitat. En el transcurs de les seves indagacions, passaran per una refinada mansió, per unes ruïnes antigues i per molts altres llocs, sense deixar de banda les visites de rigor a l’Hi-Hat Cafè per cafeïnar-se encara més, només faltaria!

 

 

Ha arribat l’hora de ficar fil a la lupa!

 

Per tant, tocarà recercar pistes, explorant els voltants i investigant llocs sospitosos per trobar noves proves que t’ajudin a arribar al fons de cada enigma. Parlar amb els testimonis serà un dels aspectes clau de l’aventura, ja que sempre és important tenir contacte amb els vianants que hagin presenciat els fets, tant si es tracta de persones com de Pokémon. En Tim s’ocuparà d’entrevistar els humans, mentre que el detectiu Pikachu farà el mateix amb els Pokémon que resideixen a Ryme City. Només així es poden treure conclusions: posant a prova els teus dots de deducció, juntament amb el teu quadern socorregut, per tal d’analitzar les pistes i els testimonis de què disposes i resoldre cada cas. Durant la investigació, podràs demanar ajuda a diversos Pokémon que et resultaran molt útils. Posa’t a la pell del detectiu Pikachu mentre interactua amb entranyables personatges i utilitza les seves habilitats per localitzar proves!

 

 

«Detectiu Pikachu: El retorn» està disponible a Nintendo Switch des del 06/10/2023 tant en format físic com en format digital a un preu base recomanat de 49,99 euros!