Doctor Mario

El 5è ofici que podem reconeixer que ha practicat Mario és el de Doctor, Doctor Mario.

 

A causa del gran èxit que va tenir el Tetris, joc que va sortir per les consoles de Nintendo i que va tenir el seu boom amb la versió que va tenir la primera portàtil de Nintendo, la Nintendo GameBoy, va fer que el gènere dels Puzzles tingués èxit a finals dels 80 principis dels 90, i Nintendo va decidir crear el Doctor Mario el 1990.

El Joc consisteix com tots els jocs “tipo” Tetris, de combinar diferents objectes, en aquest cas càpsules de 2 colors i intentar eliminar tots els Virus que apareixen a la pantalla, cada nivell surten una serie de diferents virus que combinant les càpsules del mateix color matar-los, i com el tetris, la partida s’acaba si s’omple tota la pantalla.

 

Doctor Mario, un metge diferent, que ha sortit fins i tot repartint medicina a la saga de Super Smash Bross i que es converteix, per mèrits propis, en el nostre Doctor Preferit.

 

Gameplay de Doctor Mario: https://www.youtube.com/watch?v=IHXdtKEHDNU