Avui és el torn del quart ofici del Mario
Al 28 d’abril del 1983 aparegué la tabletop de Nintendo una espècie de recreativa domèstica, amb un joc del fantàstic personatge Mario, un mes despres al 16 de juny sortiria al mercat la portàtil game&watch amb el mateix joc. El joc s’anomena Mario‘s cement factory, no fa falta dir que el quart ofici del Mario és operari de ciment.

tabletop

game&watch

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest mini joc consistia a introduir tot el ciment possible els camions.
Per explicar una mica el seu control, la game&watch conte 3 botons 2 per la direcció, esquerra i dreta i obertura, per altra banda la tabletop constava d’una palanca de direcció on anaves d’esquerra a dreta i un botó per obrir.
Aquest joc es basava a anar omplint dos camions de ciment, per això Mario havia d’anar movent-se de dalt abaix gràcies a unes plataformes movibles i d’esquerra a dreta, en el moment que arribava al contenidor, havia de permetre l’obertura fins que anes caient al camió.

Us deixem un gameplay per a què pugueu observar la seva funcionalitat:

Game&Watch

Tabletop