Us diria “bon dia”, però entre que és Dilluns i plou com si no hi hagués demà, millor m’estalvio la introducció i passem a les notícies. Avui tenim una mica de tot: actualitzacions, “indies”, desaparicions misterioses,…el que ve a ser un dia normal i corrent al món Nintendo. Som-hi!

 • Curiositat: tindreu constància de que Nintendo, al poc de sortir el joc Super Mario Odyssey, va actualitzar el “currículum” de Mario dient que aquest ja no es dedicava a la fontaneria, cosa que va indignar als fans més arrelats a la cultura del personatge. Doncs bé, aquest cap de setmana s’ha tornat a especificar que Mario torna a ser fontaner, sense limitar-se a aquesta “tasca”.
 • Continuem amb més confirmacions de jocs per a Nintendo Switch: Neo Atlas 1469 (en digital i confirmat per Japó per al dia 19 d’Abril, però sense data específica per a Occident tot i que acabarà arribant), Snake Pass (no s’ha confirmat de forma “oficial” però els seus creadors porten temps insinuant la idea d’un llançament molt proper a la consola, i últimament, quan s’insinua alguna cosa, acaba “caient” al cap de poc),
 • NBA 2K18 ha rebut una actualització inesperada que, més enllà d’incorporar nous personatges, no se sap ben bé si s’ha arreglat alguna característica o ha sigut una simple “expansió”. Teòricament, durant les pròximes hores s’hauria de compartir la nota d’actualització completa per comprovar què més s’ha incorporat.
 • InnerSpace també s’ha actualitzat i en aquest cas sí que tenim informació específica sobre les millores incorporades. Destaquen, sobretot, nombroses correccions de “bugs” i d’aspectes gràfics, incorporacions de nous elements i models animats/estàtics,…
 • Fa poc sortia a la eShop de Nintendo Switch el joc “The Darkside Detective“. Ara ens arriva la informació de que l’aventura ha desaparegut de les botigues virtuals de Europa i Austràlia. No se sap ni el motiu ni quan tornarà a estar disponible. Us avisarem quan es pugui tornar a adquirir.
 • Shantae: Half-Genie Hero arribarà a Nintendo Switch durant aquest any, no és una novetat. El que ha sorprès a la comunitat ha sigut l’anunci d’una Ultimate Edition del joc, que de moment està disponible a Amazon i GameStop i inclourà, a part de la còpia física de l’aventura, un llibre d’art i un CD amb la banda sonora. De moment, es pot reservar al preu de 38 euros.
 • Nintendo 3DS apura els seus últims batecs de vida i confirma la sortida de Witch and Hero III a finals d’aquest mes per a les consoles Occidentals, tenint en compte que en territori Nipó fa temps que el poden gaudir.
 • Fa temps es va anunciar una actualització per a Pinball FX3 de Switch, de Zen Studios, per tal d’intentar millorar-ne el rendiment. Finalment, avui s’ha compartit la notícia de que ja no s’està treballant en aquesta solució i, en definitiva, que el projecte ha quedat abandonat.
 • Urban Trial Playground rebrà una versió física a Japó. La resta de continents ens haurem de conformar amb la versió digital d’aquest joc que arribarà a Switch el dia 5 d’Abril.
 • Atenció perquè Amazon Alemania ha llistat Project Octopath Traveler per aquest 17 d’Agost. No hi ha confirmació oficial per part de la companyia però quan Amazon llista alguna cosa, no acostuma a fallar gaire.
 • Avui no es llança cap joc per a Switch, així que aprofiteu i “tireu” de reserves, que ja queda menys per Kirby Star Allies i per Attack on Titan 2!

Gràcies i fins demà!