Divendres, l’avantsala del cap de setmana però es viu com si ja ho fos! Per molts plans que tingueu, recordeu que nosaltres seguim aquí, oferint-vos un resum d’absolutament tots els moviments que va fent Nintento al llarg de les hores, que són molt nombrosos i en qualsevol moment ens poden sorprendre amb algun element que faci trontollar el món del videojoc. Recordeu que estem a Març i que ja a partir d’aquestes dates recomanem anar estalviant perquè les novetats comencen a ser de molta qualitat però extremadament inabastables!

 

 • Com ja hem comentat en totes les nostres xarxes socials, des d’avui teniu disponible a través de la eShop o a la vostra botiga de videojocs de confiança l’última aventura de la bola rosa Kirby anomenada Kirby Star Allies. No us deixeu guiar per les notes ni per les opinions externes: cal jugar-lo si us agrada el personatge.
 • I, com acostuma ja a ser una tònica de les notícies, especifiquem quins nous jocs han estat confirmats per Switch: NAIRI: Tower of Shirin (sense data ni format de llançament), No Thing (en digital aquest 22 de Març, i ja està disponible la seva “pre-compra”), DragoDino (durant el mes que ve, en digital), Yonder: The Cloud Catcher Chronicles (durant aquest Estiu, en format físic i digital), Gate of Doom i Bad Dudes vs. DragonNinja (aquests dos últims per al dia 22 de Març a la eShop).
 • BlazBlue: Cross Tag Battle finalment arribarà a territori Europeu aquest Estiu. Així ho ha confirmat PQube. Recordem que aquest joc ja té data confirmada per a Japó (el 31 de Maig) i per Amèrica (5 de Juny).
 • Altra vegada, la eShop japonesa rebrà, en exclusiva, la demo d’un joc. En aquest cas es tracta de l’indie Happy Birthdays i serà llançada el proper 22 de Març.
 • Si sou dels o de les que continueu gaudint amb les aventures de Shovel Knight, esteu d’enhorabona: si vau adquirir l’expansió d’aquest joc anomenada “Specter of Torment“, rebreu un 40% de descompte en la compra de la tercera i última expansió de nom “Shovel Knight: Treasure Trove“.
 • I, com a notícia “bomba” del dia, tenim l’anunci d’un nou Nindies Showcase per al dia 20 de Març. A Europa s’emetrà a les 17:00 de la tarda. Aquests tipus de directes estan 100% destinats a les noves entregues “indie” que veurem a les consoles de Nintendo en els pròxims mesos.

 

Anunci del Nindies Showcase per al pròxim 20 de Març (dimarts que ve) a les 17:00 de la tarda

 

 • Informem de dues noves actualitzacions de jocs d’Switch. La primera, per a Xenoblade Chronicles 2, que s’actualitzarà a la versió 1.3.1 a finals d’aquest mes i, sincerament, no ofereix res nou més enllà de petites correccions que encara no s’han especificat. I la següent és per a Nine Parchments, que s’actualitza a la versió 1.0.2 i soluciona nombrosos problemes de rendiment, de “bugs” i la possibilitat de fer captures de pantalla.
 • Nintendo s’ha associat amb Nike per protagonitzar el pròxim Splatfest d’Splatoon 2. Simplement, es lluitarà per veure quin model d’entre dos parells d’esportives agrada més que l’altre. En fi, màrqueting.
 • Noves tasques de manteniment per a les plataformes de Nintendo. A Europa les tindrem de la 01:50 AM fins a les 03:30 AM, previstes per al 23 de Març.
 • Ha sorgit la notícia de que els complements no oficials de Nintendo per a Nintendo Switch (Dock, Joy-Con, etcètera) podrien estar “brickejant” les consoles. Recomanem, doncs, i fins que se sàpigui més informació al respecte, que utilitzeu només complements 100% certificats.
 • Acabem recordant les estrenes d’avui, a part de l’anteriorment comentat Kirby Star Allies: 3D Minigolf, Energy Balance, InnerSpace i Nightmare Boy.

 

Moltes gràcies i tornem demà, ja gaudint del cap de setmana!