Bon dia 24 de maig del 2018! Aquí Rockstr85 portant la crònica diària. Avui comencem el dia amb grans notícies a el nostre eShop! Tenim dues demos disponibles, la Sushi Striker i la Mario Tennis Aces, Correu “Que nos los quitan de las manos!”

 • Monolith Soft ens té ben acostumats, actualització rere actualització, ens arriba demà la darrera actualització, la versió 1.4.1 on ens arreglarà possibles problemes obtinguts arran de les darreres actualitzacions i una nova missió pel Season Pass.
 • La desenvolupadora SNK ens fa arribar el segon tràiler del seu nou títol exclusiu per Nintendo Switch, SNK Heroines: Tag Frenzy. El joc arribarà distribuït al territori occidental mitjançant NIS America el dia 7 de Setembre. També cal esmentar que el títol arribarà a el Japó amb la seva OST on comptarà amb 16 pistes.

 • David Soliani, director creatiu de Mario + Rabbids Kingdom Battle és reconegut per al seu amor cap a l’empresa nipona, tant és el seu amor que ho ha volgut mostrar amb un gest de complicitat. En el nou DLC Donkey Kong Adventure ha introduït el tema musical de l’illa de Donkey Kong de Donkey Kong 64 creat per Grant Kirkhope, sempre són bonics aquests detalls.

 • Arriben nous campistes per Animal Crossing: Pocket Camp,  ja és costum tindre novetats al nostre campament preferit.
 • Avui arriba a l’eShop de Nintendo Switch, Bloodstained: Curse of the Moon, joc/homenatge als classics Castlevania, mentre que la versió de Nintendo 3DS es demora una setmana més, si això es notícia en si, ja és un fet, però el problema és el següent, Bloodstained: Curse of the Moon va ser financiat mitjançant Kickstarter el problema erradica en que els backers (el que van formar part del micro-mecenatge) no han rebut els seus codis per descarregar la versió digital a l’eShop. Error de càlculs o menyspreatiu pels que van comptar amb ells?
 • 3DS segueix ben viva, mostra d’això Atlus ens porta el nou Etrian Odyssey X “Aventures d’Etria, en el tràiler del joc ens mostren 4 oficis principals que tornen al joc Paladí, Bushido, Medic i Ranger. Aquí teniu el darrer tràiler:

 • Indivisible, joc desenvolupat pel dissenyador Mike Z, narra la demora del títol fins principis del 2019 a causa de canvis en l’equip tècnic, on explica que ara compten amb Lab Zero, el nou level designer Matthew Kumar i Brandon Sheffield que serà l’escriptor principal, periodista de Gamasutra. Estarem entrant en un corrent típic on la tònica general serà endarrerir els videojocs? Aquí teniu un vídeo sobre el joc:

 • Seenapsis anuncia per a Nintendo Switch, A Long Way Down, aquest RPG roguelike estarà aviat a l’eShop de Nintendo Switch. Aquí teniu el tràiler:

 • El joc Moonlighter desenvolupat per l’estudi espanyol 11 Bit Studios ha sigut endarrerit i arribarà amb el que queda d’any, l’estudi però ens mostra un nou tràiler amb les bondats del joc. A continuació en podeu veure el vídeo:

 • El títol Lost in Harmony desenvolupat pels estudis Playdius i Digixart Entertainment han confirmat que el videojoc arribarà el dia 21 de juny tant als Estats Units com a Europa. Us deixem un teaser del joc a continuació:

 • Els Mii fa molt de temps que son entre nosaltres, tant de temps que ja s’han tornat en personatges simbòlics de la pròpia Nintendo, tant que per molts ens va saber molt de greu que tanquessin els servidors de Miitomo. Doncs sembla que la guerra no està perduda i que Nintendo ens ha donat una eina més per poder entretindre’n amb els nostres Miis, el Mii Studio. A Mii Studio podrem crear nous Miis o senzillament retocar els existents. Serà això alguna incursió per la nostra Nintendo Switch? Aquí teniu l’enllaç corresponent
 • Shaquille torna, amb més força i amb més Kung Fu i esperem que ens porti moltes més alegries que el títol del 1994, un joc de lluites que va arribar en un mercat saturat de jocs d’aquesta índole i que no aportava res a part de vergonya aliena, però mentre l’esperem veiem com s’anuncia l’edició col·leccionista de Shaq Fu d’una tirada de 500 unitats i a un preu de 91,99€. Aquesta edició comptarà amb: Un joc per la plataforma que vulguis (Incloent el DLC Day One), Una samarreta de talla M, L, XL o XXL (No dwarves allowed), Una gorriplani, un artbook del videojoc, el vinil amb l’OST del videojoc, Una targeta amb un efecte lenticular i una motxilla d’esport amb el logo del joc. Tornarà el gegant a encistellar o es tornarà a quedar a un pas d’un tir lliure? Mentre podeu veure l’anunci de l’edició limitada

 • Pokemon Go rep avui un acte protagonitzat pels tipus pedra, l’esdeveniment començarà dintre d’unes horetes així que aneu-vos posant-vos les gorres entrenadors!
 • Nou joc, Songbringer, sortirà a la venda el dia 31 de maig a través de l’eShop, aquesta versió tindrà totes les actualitzacions fins i tot el DLC The Trial of Ren

 • Hisaishi Nogami, alies Mr.Nogami, productor d’Splatoon 2, està creant vídeos per donar tips als jugadors, entre ells el primer que ens ensenya a utilitzar el “Lanzatintas” i el segon el “Cargatintas“. No us perdeu els seus consells si voleu guanyar tots els Scrims!

 

 • I, per acomiadar-nos per avui, aquí us deixem les nostres NTHNews en format vídeo gràcies a la col·laboració i grandiosa tasca del nostre company Reiseken. Gràcies i tornem demà!