Com cada setmana, el darrer divendres 1 de Juny, el nostre equip competitiu de Splatoon s’enfrontava a una nova scrim de la Ink league, on recordem que seguien invictes amb 3 victòries consecutives fins ser vençuts per Inkvencible. Divendres a les 19:00 va ser el torn de la 4a jornada de la lliga contra LST, equip que actualment es troba a la onzena posicio de la lliga. Semblava clar que no era una scrim difícil, malgrat tenir la derrota del dia anterior molt present.

 

 

L’equip estava nerviós, no es volia confiar i tenia por de perdre, aixi que abans de començar varen quedar per realitzar algunes partides privades per tal d’anar preparats. L’Oscar i l’Alba, dos dels membres amb mes expèriencia dins del món de Splatoon, van estar donant consells als meus nous.

I així va arribar l’hora clau: A les 19:00, la scrim anava a començar. Es va decidir formar dos equips, on el primer estaria format per: Arlet, Julia, Elisa i Alba. Team Girl.

Com és habitual, comencen amb Peix Daurat a la Corbeta Corvina. El nostre equip captura el peix i l’avança fins al 51, on és frenat. Poc després aturen a LST i aconsegueixen avançar una mica més fins al 29. Fins aquí sembla que el nostre equip guanyarà fàcilment, però la confiança passa factura i LST avança ràpidament fins a guanyar terreny. A falta de l’últim minut el, comptador es troba LST a 20 i NTH a 28. La scrim estava interessant, NTH no es dóna per vençut. Pero no és fins als darrers 15 segons que NTH aconsegueix remontar, i finalment es produeix una petita pròrroga on gairebé tenen un ensurt.

 

 

Després va ser el torn de Pintazones al Jardí Botànic. Aquí la Julia es va intercanviar amb l’Oscar. Aquesta scrim va ser un vist i no vist: als 30 segons l’equip de NTH aconsegueix pintar les zones i LST no aconsegueix aturar el comptador, gràcies a la pressió i defensa de NTH.

 

 

MVP d’assasinats:

  • Julia: 12
  • Alba: 22
  • Elisa: 9
  • Arlet: 9
  • Oscar: 6

L’MVP d’aquesta scrim es per l’Alba, Felicitats! A continuació us deixem el vídeo de la scrim: