Bones gent! Ja queden 7 dies per l’E3 d’aquest any i estem amb un “hype” cap a Nintendo que ho petem molt fort! Per això portem el recull diari de les notícies que han anat sortint respecte la “companyia estrella de la casa”: confirmacions, comandaments i moltes més coses que us sorprendran! Dit això, comencem!

 

  • Novetats de Nintendo Switch: Aztez (anunciat al 2014 i després de tres anys havent sortit a PC, avui s’ha confirmat per Switch amb data no confirmada, ja que ho ha fet amb un tràiler), NBA2K19 (Confirmat a les 15 de la tarda que NBA com cada any tindrà una nova entrega, que estarà a la venda en físic i digital al Setembre), Carcassone (Un dels jocs de taula més importants del món podría estar a Switch d’aquí molt poc, cosa que ha afirmat la seva companyia desenvolupadora: Asmodee Digital. L’anunci s’ha fet junt aquest tràiler) i Pocket Rumble (la versió de Switch s’ha acabat de realitzar avui mateix i arribarà a la consola a finals de Juliol),
  • Team17 ha compartit la llista de jocs que presentarà a l’E3 2018. Aquesta llista inclou: Planet Alpha, MugstersMy time at Portia i Genesis (tots aquest sense data de sortida confirmada).
  • El productor d’Octopath Traveler afirma estar treballant en nous projectes per a Switch. Square Enix, que d’aquí un mes treurà la seva magnífica obra exclusiva per a Switch, el qual promet ser una bellesa, ha dit que que es dedicarà a jocs exclusius per a l’híbrida de Nintendo i ha publicat un tuit que deia “Si vols jugar títols com Octopah Traveler, compra’t una Switch“. Seguirem informant.

 

 

  • Slime-San rebrà una nova gran actualització el dia 10 de Juliol. Així ho ha confirmat el desenvolupador del joc al Discord oficial del joc junt amb aquest tràiler. Segons s’especula, podria ser per adaptar l’aventura al nou DLC anunciat fa poc anomenat Sheeple’s Sequel.
  • La eShop de Nintendo Switch ha rebut, per fi, la pestanya de “Destacados”, on es poden veure els jocs destacats de la setmana (com diu el seu propi nou). Personalment, una gran notícia.
  • Aquesta notícia és per aquells/es fans de Super Smash Bros., ja que PowerA ha presentat aquest matí uns comandaments completament idèntics als de la famosa GameCube. PowerA ha assegurat que són molt similars als de la consola “retro” i, a més, han confirmat que estàn fent una nova gama de comandaments Pro inalàmbrics amb dissenys nous de Mario.

 

 

  • Doncs ens tornen a deixar de banda: Mega Man 11 arribarà només en format digital a Europa i no, el seu Amiibo tampoc arribarà a les botigues del nostre continent. Així s’ha confirmat per part de Capcom. Recordeu que el títol surt el dia 2 d’Octubre, pel que si us interessa, recomanem anar fent la reserva en alguna pàgina Americana o Japonesa ja que la Switch és “region free”.
  • Per part de Sega també tenim més detalls amb el seu Team Sonic Racing. Juntament amb el seu anunci han publicat algunes captures i detalls, de les que se n’extreu que serà compatible 12 jugadors Online i Offline, disposarà de 15 personatges jugables i nombrosos nous mapes. Aquí teniu l’enllaç per si voleu veure el tràiler. A més, ha tenim un petit gameplay d’una de les curses, que us deixem a continuació.

 

 

  • I acabem amb notícies relacionades sobre l’E3 2018! A part de que Nintendo ha confirmat quin nom durà la seva presentació (Sorpresa: Nintendo E3 2018), s’ha compartit que la saga de jocs de Pokémon: Let’s Go es prodrà jugar durant aquest esdeveniment, cosa que aclarirà nombroses preguntes respecte les funcionalitats de l’aventura. Així mateix, Monster Boy and the Cursed Kingdom, que també arribarà a Nintendo Switch, també serà jugable a l’stand de Sega.

 

Seguim demà, gràcies!