Estrenem nou sorteig, que ja feia dies que us teníem esperant! En aquesta ocasió, us oferim la possibilitat d’obtenir una curiosa aventura indie basada en l’estratègia en temps real molt premiada i aclamada per la crítica: Mushroom Wars 2. Però fem un resum per veure què us trobareu si sou l’afortunat/da que rebrà una “key” per aquest joc de forma gratuïta gràcies a NintenhypeCat:


Aprendre les estratègies de la guerra de bolets és fàcil, i encara més si és amb controls simples i intuïtius. Però el viatge per convertir-se en un temible comandant requereix reflexos ràpids, habilitats per a l’estratègia i la capacitat de supervisar fins a milers d’unitats alhora. Un cop estiguis segur/a de les teves capacitats, combatre contra altres jugadors és la millor manera de millorar la teva habilitat. Mushroom Wars 2 està llest per a realitzar tornejos, amb un sistema de lliga i classificació dels partits que fan que la competència sigui feroç. A més, la funció de repetició i el mode espectador faciliten la introducció a l’escena competitiva. I, si només vols realitzar combats amistotos, els jocs personalitzats us permeten provar noves estratègies amb fins a tres amics per partits per a tots o per equips. Ja sigui que estigueu lluitant contra les hordes enemigues en la profunditat de la campanya d’un sol jugador o competiu contra els vostres amics en diversos modes multijugador, Mushroom Wars 2 ofereix batalles de sessions curtes intenses i ràpides.

Mode Història i CampanyaMés de 100 missions completes amb batalles patrons

Multijugador en línia: Diversos modes competitius per a fins a 4 jugadors, incloent 2v2

  • 12 personatges heroics de 4 tribus diferents amb habilitats especials i úniques.
  • Batalles massives de sessions breus amb fins a 4 militars en el camp de batalla.
  • Joc senzill però profund amb centenars de tàctiques i moviments basats en habilitats.
  • Varietat de mapes, configuracions i modificadors que influeixen de forma significativa en el joc.
  • Multijugador local per a fins a 4 jugadors.

 

Si voleu optar a obtenir Mushroom Wars 2 de forma totalment gratuïta per a la vostra consola Nintendo Switch, és tan fàcil com ser seguidors/es nostres a Twitter i fer RT al tuit del sorteig (aquest d’aquí) i el proper dia 27/07/2018 en direm el guanyador/a! Aquest/a es triarà a través de l’eina “The Competition Agency”, una pàgina online que s’encarrega de triar un nom aleatori d’entre totes les persones que compleixin les condicions per entrar al sorteig (és aquesta pàgina d’aquí). No s’acceptaran, en cap moment, les anomenades “mencions” al tuit. És a dir, que totes aquelles persones que comentin sota el tuit o que el citin no entraran dins el sorteig. Per acabar, us deixem amb el tràiler del joc. Molta sort a tots i a totes!

 

 

ACTUALITZACIÓ: I EL GUANYADOR/A DEL SORTEIG ÉS…