FAQ I BASES DEL SORTEIG

 

  • Què sortegem? Per tal de celebrar el llançament d’un nou videojoc en català, us donem l’oportunitat de guanyar un codi del joc Super Magbot per a Nintendo Switch. Al tractar-se d’un codi europeu, el podreu bescanviar a la vostra eShop europea per tal de gaudir d’una aventura molt desafiant i divertida per la vostra consola!

  • Què cal fer? Funcionarà tot via Twitter, com la gran majoria dels nostres sortejos. Haureu de ser seguidors/es de NintenhypeCat, del perfil de Super Magbot i donar RT + MG al tuit del sorteig (aquest d’aquí). Petites accions, grans recompenses!

  • Com triarem guanyador/a? Un cop acabi el període del sorteig (del 23/06/2021 al 30/06/2021 ), utilitzarem l’eina anomenada AppSorteos per triar un guanyador/a entre totes les interaccions correctes realitzades al tuit del sorteig. D’allà sortirà un nom que s’emportarà els elements digitals comentats. Pareu atenció a tots els passos a realitzar: l’incompliment d’alguna de les “normes” us deixarà fora del concurs! Per exemple, no estan permesos ni els RT amb comentari, ni la mateixa acció mencionant algú. Seguiment als dos comptes, un simple RT clàssic i un MG. Facilitat davant de tot!

  • I un cop acabi el sorteig? Ens posarem en contacte amb la persona guanyadora i li donarem nosaltres mateixos/es el codi! Quedaran descartats totalment els comptes de Twitter utilitzats únicament i exclusiva per participar a sortejos. Si es donés el cas que sortís guanyador un d’aquests comptes, automàticament es passaria a la segona opció de la llista, i així successivament.