Un joc de plataformes de Kirby per a tothom!

 

La boleta rosa de Nintendo retorna a la consola estrella del moment amb Kirby’s Return to Dream Land Deluxe per la Nintendo Switch! Juga amb fins a tres persones més o atreveix-te amb una gran aventura en solitari en la versió millorada d’aquest títol de plataformes de Wii, que inclou noves habilitats, subjocs i una història addicional protagonitzada per Maglor, el viatger interdimensional. Quan la nau de Maglor s’estavella al planeta Pop, Kirby i els seus amics acudiran al rescat, ajudant al Maglor a recuperar totes les peces del seu astroveler en una aventura que et portarà per tot Dream Land, des d’abrasadors deserts fins a les fosques profunditats abissals. Podràs unir forces amb fins a tres persones més perquè lluitin al teu costat i amb la mateixa consola mentre tu controles al Kirby. Els teus acompanyants podran encarnar un dels amics del ‘poyo’: en Rei Dedede, en Meta Knight, en Waddle Dee, o optar per un Kirby d’un color diferent. Enfronteu-vos a tot tipus d’enemics i trobeu les peces perdudes de la nau!

 

 

Còpies a dojo!

 

Planta cara als enemics i supera els obstacles de l’aventura gràcies a l’ampli repertori d’habilitats de còpia d’en Kirby, disposant-ne de noves exclusives d’aquesta entrega, però també d’altres de ben conegudes. Absorbeix els enemics per obtenir els seus poders: Sorra (modela la sorra per donar-li formes diferents); Meca (vola i dispara làsers amb aquesta futurista habilitat); Para-sol (flota de manera adorable i enganxa als enemics amb un bon cop de para-sol); Festival (derrota els rivals marcant-te un ball ple d’energia); Aigua (neteja el camí d’enemics amb la força aclaparadora de l’aigua); Ninja (encadena talls i corre pels nivells amb un gran arsenal d’armes ninja); Tornado (fes que els enemics surtin volant); Raig (fregeix els rivals amb una descàrrega de màgia elèctrica); Gel (els enemics tremolaran de fred amb aquesta gèlida habilitat); i Fulla (para els peus amb una allau de fulles a qualsevol ésser que s’interposi en el teu camí).

I si encara no en tens suficients, podràs anar més enllà amb les superhabilitats! Absorbeix els enemics que brillin per arrasar amb els obstacles (incloses algunes parts de l’escenari) gràcies a l’habilitat Drac de foc, Gran martell, i moltes d’altres que aniràs descobrint al llarg de l’aventura!

 

 

Diversió multiplicada per quatre

 

Prefereixes jugar acompanyat/da? Doncs estàs de sort, perquè la teva família i amistats es podran unir a la teva aventura en qualsevol moment i gràcies a la mateixa consola, treballant en equip per derrotar els enemics. Absorbeix els teus companys amb en Kirby i després escupeix-los com si fossin projectils; obre’t pas a cops d’espasa amb en Meta Knight; fes impressionants impactes de cops de martell amb el Rei Dedede; i punxa els molests enemics amb la llança d’en Waddle Dee. Fins i tot et podràs carregar a les espatlles als integrants del teu equip! I, si encara vols un extra de personalitat, treu-la a relluir amb les màscares i complements! Visita Maglolàndia Fantasia per desbloquejar-los i fes una passejada per les parades de regals per posar-te la màscara que més t’agradi. Si t’estrenes als jocs de plataformes amb aquest títol o si necessites un cop de mà per superar un nivell especialment difícil, no et preocupis: activa l’opció “Maglor ajudant” al menú d’opcions en qualsevol moment i rebràs una poció que duplica la teva barra de vida i, fins i tot, el personatge t’ajudarà si caus per un precipici.

 

 

Et donem la benvinguda a Maglolàndia Fantasia!

 

L’afegit estrella d’aquesta ‘nova’ entrega del Kirby, és, sense cap mena de dubte, el fet de descobrir per primer cop el parc d’atraccions a Maglolàndia Fantasia, on gaudiràs de nous subjocs (i d’altres de ben reconeguts) per a fins a quatre persones a la mateixa consola, et podràs canviar de màscara a la botiga de regals, i moltes més opcions. No et perdis una selecció de quatre subjocs aleatoris a les rutes de Maglolàndia. Entre d’altres, podràs desenfundar l’espasa a Samurai Kirby; afinar la teva punteria al Dojo ninja; o fer una ullada històrica als Caçagrimoris de Maglor. Si t’atreveixes amb un desafiament mai abans vist a la franquícia, podràs comparar la teva velocitat de reacció amb la d’altres usuaris del món sencer al mode Samurai Kirby 100, on competiràs en línia contra els rècords de 99 usuaris per veure qui té la millor habilitat amb l’espasa.

Després de completar la història principal del joc base, et podràs unir a Maglor en el seu propi periple per recuperar els poders màgics que ha perdut. A l’epíleg de Maglor, tothom que jugui a l’aventura encarnarà en Maglor per recórrer una sèrie de fases noves i desafiadores sense l’ajuda de les habilitats de còpia amb l’objectiu de tornar-li els poders a Maglor i desbloquejar noves habilitats a través de punts de màgia i fragments de fruita al llarg de 20 fases interdimensionals.

 

 

Compatibilitat amb Amiibo i versions de l’aventura

 

Escaneja qualsevol Amiibo que tinguis per casa per rebre estrelles de punts i objectes curatius, o escaneja un Amiibo de la sèrie Kirby per obtenir una habilitat de còpia aleatòria! A part de les figuretes, recordeu que des del 24/02/2023 teniu el joc disponible en exclusiva per la Nintendo Switch en format físic i en format digital per entre 50 i 60 euros de preu base. No us el perdeu!