Que tal el primer cap de setmana amb Bayonetta a les mans? Ja us fan mal els dits? Avui anirem per feina que tenim moltes confirmacions i deixarem els fums per un altre moment. Comencem!

    • Comencem la ronda d’estrenes amb el joc Yesterday Origins. El joc ha estat registrat al centre de classificació d’alemanya (USK) per a Nintendo Switch, per tant a falta de confirmació oficial i data ja podem afirmar que ja tenim el “port” de camí.
    • Aquesta confirmació farà especial il·lusió als amants dels jocs retro: Eternum, un joc arcade al més pur estil dels vuitanta amb similituds al tant famós Ghosts ‘n Goblins, es troba de camí a Switch. El joc en principi hauria d’haver sortit a Steam l’any passat, però sembla que finalment s’estrenarà a la consola de Nintendo.
    • Stick it To The Man, joc que trobem a l’eShop des de fa 3 mesos, arribarà també en format físic. El joc ha estat registrat a la base de dades de PEGI, la classificació per edats europea, i arriba de la mà de la distribuïdora Rising Star Games.
    • Bomba informativa: YonderThe Cloud Catcher Chronicles serà llençat per a Nintendo Switch el 31 de maig. El joc de mon obert ha rebut bones crítiques a les altres plataformes i és una gran confirmació pels amants del gènere. El podrem aconseguir en format físic o digital.
    • El joc OkunoKa, del qual encara no se’n sap gaire més enllà que es tracta d’un plataformes en dues dimensions, arribarà de forma simultània a les principals plataformes, inclosa Switch, en algun moment de 2018.
    • Spiral Splatter, joc de puzzles on controlarem un cercle al qual haurem d’ajudar a salvar-se de tota mena d’obstacles, arribarà el dia 13 de març a Nintendo Switch. El joc, que ja es troba disponible en plataformes mòbils, apunta que podrem aprofitar la funcionalitat tàctil de la consola per jugar.
    • Una ultima novetat: Varion, de la desenvolupadora Rundisc, arribarà a Switch durant aquesta mateixa primavera sense data concreta. Es tracta d’un joc d’acció arcade amb batalles multijugador fins a 4 persones on controlarem uns robots que disparen i hauran d’aprofitar rebots per matar els contrincants.
    • Ja coneixem la plantilla jugable de Hyrule WarriorsDefinitive Edition a l’inici del joc i seran ni més ni menys que 17 personatges: LinkImpaSheikLanaZeldaGanondorfDaruniaRutoMaripolaMidnaZantFayGrahimCya, Volga, Invocante i Linkle. La resta de personatges els haurem d’anar desbloquejant.
    • Confirmant els rumors, finalment el joc Mega Man Legacy Collection inclourà tots els jocs de Mega Man en una sola edició i sortirà a la venda el dia 22 de maig tant en format físic com digital.
    • Per fi tenim aquí la tan esperada l’actualització de RiMe que millora en gran mesura la qualitat gràfica d’aquest, motiu pel qual era considerat un dels pitjors ports a Switch. Els primers vídeos de comparatives treuen a relluir que la millora és molt notable, punt de confiança per Tequila Works.
    • Durant aquest cap de setmana hem tingut diverses baixades de preu importants, aquí en teniu unes quantes: La preventa de Brawlout baixa al seu minim: 26.99€, l’edició fìsica de Owlboy la trobem al mateix preu que Brawlout, el remaster de Dark Souls baixa per primer cop de 69.99€ a 35.99€, l’edició estandar de Bayonetta torna a baixar al seu preu mínim: 45.90€, baixa per primer cop Donkey Kong Country: Tropical Freeze de 69.99€ a 56.99€, trobem disponible en reserva el joc YS VIII: Lacrimosa Of Dana per 61.99€ (llançament 31 d’agost) i per últim us deixem el Mando Pro de Switch que torna a estar al seu preu mínim: 60€.

Per acomiadar-me avui us deixo un enllaç al Podcast que vaig gravar ahir amb l’equip d’InterActius per a Gaming.cat, espero que us agradi i fins demà!