L’estudi saragossà Eclipse Games és l’encarregat de portar-nos a Nintendo Switch Legendary Eleven, el títol arriba aquest divendres 8 de juny del 2018 a l’eShop de Nintendo Switch, durant maig tindrem el joc en Early Acces per Steam i a posteriori entre finals d’estiu i principis de tardor per PlayStation 4 i Xbox One.

Legendary eleven és tot allò que els fans dels jocs arcade de futbol dels anys 90 cercàvem, en ell veurem clarament influencies d’aquests com ara Super Sidekicks, Strikers, Goal, Kick Off, etc. jocs que premiaven l’entreteniment i la jugabilitat abans que res. Si a tot això li sumem xuts especials com Megaman Soccer o el més recent Mario Strikers, tindrem la mescla perfecte, és a dir, Legendary Eleven.

 

Aquí veiem un dels jugadors fent un xut especial.

 

Quan encetem el títol el primer que ens sobtarà seran les pintes dels jugadors, pentinats amb cardats, cabells afros, patilles, mostatxos… tot allò que un bon jugador dels anys 70 havia de tindre, i com que Eclipse Games ho saben, ens ho han portat en safata d’or, un disseny artístic que ens farà endinsar-nos de ple a l’època daurada del futbol, on en Socrates, Kempes, Valderrama cridaven més l’atenció pel seu carisma que pel seu propi futbol.

Podrem optar, fer un amistós amb un amic en multi jugador local o bé contra la CPU, o també tindrem l’opció de jugar un campionat, dintre dels campionats seleccionarem entre les copes d’Europa, Àfrica, Amèrica, Àsia i la Copa del Món.

Comptarem amb 36 seleccions nacionals, on jugaran un total de 17 jugadors (11 titulars i 6 substituts), és a dir un total de 544 jugadors, dels quals ens trobarem futbolistes basats en jugadors reals d’entre els 70 i 90 (Maradona, Pelé, Platini, etc.), cada equip tindrà una mitja simbolitzada amb estrelles que vindrà donada segons els paràmetres dels seus jugadors. Els jugadors comptaran amb una barra d’esgotament i també moral, on cada partit minvarà o augmentarà aleatòriament. Potser tot això ens faria pensat que és un joc menys arcade del que parlem, però quan la pilota comença a rodar per l’el·lipse central veiem que no és així, és totalment intuïtiu. Ademès com a “guiño” a aquelles persones que de petit col·lacionàvem cromos, aquí també en tindrem, a mesura que anem jugant partits i guanyant campionats se’ns atorgaran diferents cromos que serviran per millorar estats dels jugadors, formacions o habilitats, tot un detall col·leccionable que augmentarà la duració del joc.

 

El seu estil arcade ens recordarà als jocs més arcade dels 90.

 

Amb aquest títol realment ens ho passarem bé, l’estudi està compost per jugadors habituals i que volen veure jocs amb els quals ells s’entretindrien tant com nosaltres i amb Legendary Eleven ho han aconseguit, ens han traspassat la seva passió cap a nosaltres i demostren que han gaudit amb aquest projecte.

Des de la redacció de Nintenhype només ens queda agrair a l’estudi Eclipse Games, el fet poder gaudir d’aquesta Key, ha sigut de gran ajuda per poder fer unes primeres impressions i a posteriori fer un anàlisi més formal del joc, per al moment us deixem un gameplay del joc.

Agafeu les vuvuzeles, vestiu els colors que més sentiu i agafeu el comandament perquè aquest joc el gaudireu!