Feia molt temps que no us oferíem un sorteig i, com no podia ser d’una altra manera, el nostre “retorn” havia de ser espectacular. D’aquesta forma, gràcies a l’amic i company Carlos Coronado, us oferim l’oportunitat d’emportar-vos una clau europea per a Nintendo Switch del grandiós MIND: Path to Thalamus, que si bé va sortir a PC l’any 2014, ara ja ha arribat a les consoles híbrides de Nintendo a través de la eShop. Però espereu, perquè tal i com heu pogut llegir al títol, no tindrem un sol guanyador/a, si no que quatre de vosaltres sereu obsequiats/des amb el joc complet!

 

“MIND” és un joc amb una història intrigant en què el jugador/a haurà de controlar el temps atmosfèric per resoldre puzles. Podrà canviar entre el dia i la nit, modificar els nivells de boira i pluja i fins i tot viatjar d’una estació a una altra de l’any. L’objectiu és modificar l’entorn per avançar en el joc. De fet, les diferents mecàniques estan relacionades directament amb el protagonista, en què li ha passat fins al moment i què està fent en aquest moment. El protagonista és un home atrapat en la seva pròpia ment i haurà d’utilitzar totes les eines a la seva disposició per escapar al món real. Acompanyat de la narració d’aquest sarcàstic pacient en coma, el jugador/a haurà de guiar-lo a través de boscos fantàstics, fosques cavernes i mons enganyosos d’aigua i gel que depenen de l’estat emocional del personatge.

 

Si voleu optar a obtenir una key d’aquest fantàstic joc “marca de la casa” com és MIND: Path to Thalamus és tan fàcil com ser seguidors/es nostres a Twitter i fer RT al tuit del sorteig (aquest d’aquí) i el proper dia 21/01/2019 en direm els/les quatre guanyador/a!

  • Els dos o dues guanyadors/es de Twitter es triaran a través de l’eina “The Competition Agency”, una pàgina online que s’encarrega de triar un nom aleatori d’entre totes les persones que compleixin les condicions per entrar al sorteig (és aquesta pàgina d’aquí). No s’acceptaran, en cap moment, les anomenades “mencions” al tuit. És a dir, que totes aquelles persones que comentin sota el tuit o que el citin no entraran dins el sorteig.
  • Per altra banda, els dos afortunats/des de Telegram s’elegiran amb l’eina Sortea2, que permet fer una llista amb noms i elegir-ne un o varis de forma aleatòria, permetent realitzar un sorteig de forma imparcial. Tant sols haureu d’apuntar-vos en una enquesta que només estarà disponible al nostre Telegram comunitari (t.me/nintenhypecat) i el mateix dia 21/01/2018 penjarem un vídeo mostrant-ne els i les afortunats/des.

 

Molta sort a tots i a totes! Us deixem amb un tràiler de l’aventura i estigeu atents/es que properament en publicarem l’anàlisi aquí, a NintenhypeCat!

 

 

ACTUALITZACIÓ 23/01/2018: Guanyadors i guanyadores!