Benvinguts a Nintenhype, la Comunitat Catalana de Nintendo! Els usuaris i usuàries que la formem tenim una àmplia experiència en el món d’aquesta gran empresa (que és molt més que això) i, sobretot, amb el català, una llengua parlada per més de deu milions de persones a tot el món.

La nostra missió és aportar contingut en català de tot el relacionat amb Nintendo a través de totes les nostres plataformes i conèixer a gent catalana per poder organitzar quedades físiques i en línia amb la intenció de créixer com a comunitat i expandir els valors que envolten el món del videojoc. Actualment, podem gairebé afirmar que som la comunitat més gran d’aquest territori dedicada al comentat anteriorment.

Així doncs, ens presentem amb aquestes paraules i posem a la vostra disposició tot el nostre coneixement, la nostra dedicació i la nostra bona manera i intenció de fer les coses per a oferir-vos un contingut de qualitat que us pugui agradar i, d’aquesta forma, permetre que passeu una estona agradable visitant qualsevol dels nostres espais. A més, no dubteu en què la vostra col·laboració ens ajuda moltíssim a seguir creixent com a comunitat i que tot el que fem ho fem perquè ens mou la passió. Ni que no ho sembli, per a qualsevol membre cada interacció que rebem de vosaltres la interpretem com una mostra de suport i com una mà a l’esquena per continuar fent créixer aquesta gran família en la qual s’està convertint la comunitat de Nintenhype. Gràcies i llarga vida al “hype”!

Uneix-te a la comunitat catalana de Nintendo!

Tota l’actualitat de Nintendo: https://ift.tt/2yFllJP

Twitter: https://twitter.com/NintenhypeCat

Telegram: https://ift.tt/2lydfcg

Discord: https://ift.tt/2hm41gU

HYPE!!

Música utilitzada al vídeo: “Hero’s Heart”, de Heatley Bros (https://www.youtube.com/watch?v=o4tTGLfOG7c) / Arrangament personal de “One they Fear”, del videojoc TES V Skyrim (https://www.youtube.com/watch?v=XTUFdPJeukY)