Els ports de Wii U continuen arribant a Nintendo Switch a poc a poc, i en aquest cas li ha tocat a Tokyo Mirage Sessions ♯FE, que rep el tracte Deluxe sota el nom Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore. El joc original es va estrenar el 26 de desembre de 2015 al Japó, exclusivament per a Wii U. No seria fins al 24 de juliol del 2016 que arribaria al nostre territori, amb una sèrie d’elements censurats. Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore està desenvolupat per Atlus, coneguda per RPGs de culte com Shin Megami Tensei i el seu spinoff Persona. La proposta inicial del joc va ser idea de la Kaori Ando, productora de Nintendo, que va mostrar interès en un crossover entre Fire Emblem i Pokémon. Donat que Pokémon Conquest ja estava en desenvolupament, es va proposar a Atlus dur a terme un crossover entre Fire Emblem i Shin Megami Tensei. Atlus es va mostrar encantada, tot i que el procés de preparació va durar mesos i el de producció més de 5 anys. Finalment es va decidir que el joc prendria la jugabilitat base de Shin Megami Tensei i Persona, tot afegint elements i personatges de Fire Emblem.

La versió de Nintendo Switch del joc promet nou contingut per la història, noves cançons i més personatges pel nostre equip. Tots aquests detalls van ser anunciar per Nintendo exclusivament al Japó mitjançant un Nintendo Direct. A més, com que el pla de Nintendo és llençar el joc a la vegada a tot el món, s’ha decidit que s’utilitzarà la versió occidental com a base, provocant així que totes les versions del joc estiguin censurades. Molts jugadors japonesos s’han queixat d’aquest fet i Nintendo s’ha vist obligada a cancel·lar preorders d’aquells usuaris que així ho vulguin.

 

Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore és un RPG per torns que utilitza la jugabilitat base de Shin Megami Tensei

 

Explora la gran ciutat de Tokyo

Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore ens situa al Japó de l’època contemporània. Al joc controlarem a en Istuki, un jove estudiant que es vincula amb la companyia d’entreteniment Fortuna Entertainment. Ell i el seu grup d’amics, replet d’actors, actrius i fins i tot idols, acaben descobrint el poder de Perfoma, un tipus de màgia que tothom porta dins seu i que és capaç de fer realitat els desitjos de cadascú. Aquesta màgia anomenada Performa atrau una sèrie de criatures que s’anomenen Mirages, que actuen com els clàssics dimonis de Shin Megami Tensei. Aquests dimonis viuen a Idolasphere, una dimensió alternativa en la qual hi ha dos bàndols: els que aspiren a conquerir el món dels humans, i els que el volen protegir. Aquests últims són els que s’uniran a nosaltres al llarg de la partida, i tots estan basats en cares conegudes de la franquícia Fire Emblem. Tot el joc basa la seva trama en el món de l’entreteniment, especialment en l’apartat idol.

 

Istuki i els seus amics lluitaran per convertir-se en estrelles

 

Performa!

Com és d’esperar, al ser un crossover entre Shin Megami Tensei i Fire Emblem, el joc barreja les jugabilitats de tots dos per tal de crear un sistema de combat que, tot i ser reminiscent de Shin Megami Tensei o Persona, introdueix noves mecàniques que el fan prou distint. Atacs especials, combinacions, debilitats… tot el que un fanàtic dels JRPG pot demanar està present i, com és de costum, el joc invita a buscar sinergies i crear un equip capaç d’explotar-les. Més enllà del sistema d’experiència de tota la vida, també podrem augmentar el nivell de l’actuació al realitzar combos i altres tècniques avançades. També, podem anar de compres i obtenir equipació per tal de millorar les nostres estadístiques.

Tot i que el joc arribarà amb un excel·lent doblatge en Japonès, per desgràcia el text estarà disponible només en anglès i francès.

 

La versió de Nintendo Switch inclou una nova masmorra, amb nous vestits, objectes i fins i tot cançons

 

Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore està disponible a Nintendo Switch des del 17/01/2020 en diferents formats:

[amazon_link asins=’B0823CJ6QF,B082LZXSH5′ template=’ProductCarousel’ store=’nintenhype-21′ marketplace=’ES’ link_id=’833d7cbf-2785-4874-b09b-51bd93330265′]