El 28/01/22 serà recordat pels i les fans de Pokémon com un dels dies clau de la història de la saga: arribarà a Nintendo Switch un llançament totalment atípic per la franquícia on el món obert, l’exploració, el ‘crafting’ i tota mena de jugabilitats cent per cent inspirades en els ‘sandbox’ prenen el control i ens oferiran, sense cap mena de dubte, una nova experiència que no deixarà ningú indiferent. Estem parlant, ni més ni menys, que de Llegendes Pokémon: Arceus, l’aventura que ens traslladarà al Sinnoh del passat (anomenat Hisui) i on haurem de recórrer els seus inexplorats territoris per tal de plantar cara als misteris d’aquesta llunyana terra. Us crida l’atenció? Continueu llegint, perquè gràcies a NintenhypeCat us el podem emportar gratuïtament!

 

 

FAQ I BASES DEL SORTEIG

 

  • Què sortegem? Aprofitant el llançament de la nova entrega de la saga Pokémon a Nintendo Switch, sortegem una versió física (estàndard) de Llegendes Pokémon: Arceus. Un nou títol d’una de les franquícies més importants de Nintendo que us podeu emportar físicament i de forma totalment gratuïta!

  • Què cal fer? Funcionarà tot via Twitter, com la gran majoria dels nostres sortejos. Haureu de ser seguidors/es de NintenhypeCat i donar RT + MG + Mencionar algú amb el hashtag #NTHArceus al tuit del sorteig (aquest d’aquí). Petites accions, grans recompenses!

  • Com triarem guanyador/a? Un cop acabi el període del sorteig (del 17/01/2022 al 24/01/2021), utilitzarem l’eina anomenada AppSorteos per triar un guanyador/a entre totes les interaccions correctes realitzades al tuit del sorteig. D’allà sortirà un nom que s’emportarà l’element comentat. Pareu atenció a tots els passos a realitzar: l’incompliment d’alguna de les “normes” us deixarà fora del concurs! Per exemple, no estan permesos ni els RT amb comentari, ni la mateixa acció mencionant algú. RT clàssic + MG + Mencionar algú amb el hashtag #NTHArceus. Facilitat davant de tot! Esclarir que el sorteig està limitat a l’àmbit territorial estatal, degut a la naturalesa de la comunitat i els recursos humans dels quals disposem.

  • I un cop acabi el sorteig? Ens posarem en contacte amb la persona guanyadora i li indicarem els passos a seguir, que, bàsicament, serà donar-nos les seves dades mitjançant la forma de contacte més directa que trobem per a que nosaltres mateixos/es puguem procedir a l’enviament del premi. Lògicament, les dades seran tractades amb total discreció i privacitat, així que la seguretat i el benestar de l’usuari/a són a l’ordre del dia. Quedaran descartats totalment els comptes de Twitter utilitzats únicament i exclusiva per participar a sortejos. Si es donés el cas que sortís guanyador un d’aquests comptes, automàticament es passaria a la segona opció de la llista, i així successivament.