Oh, Sant Valentí, el dia dels enamorats “arround the world“… Per què no dedicar-li un temps a un dels nostres amors anomenat Nintendo Switch? Com cada dia, arriben novetats i una mica de “fum” per escalfar un dels 14 de Febrer més freds que es recorden. Comencem!

  • Comencem fort les notícies amb algunes confirmacions interessants: THQ Nordic ens portarà el seu famós deBlob per a Switch, també hi ha confirmació que la nova entrega de World Conqueror aterrarà a l’híbrida de Nintendo i també que al març podrem jugar a Shelter Generations, títol que uneix els jocs Shelter 2 i Paws: A Shelter 2 Game en una sola edició. ACTUALITZACIÓ: Després de la confirmació del port de deBlobTHQ Nordic ha publicat al seu web oficial que també tindrem deBlob 2 i The Raven HD.
  • Hori, la famosa empresa japonesa d’accessoris per a Nintendo, anuncia nous accessoris interessants: Un micròfon per a Switch que també serà compatible amb PC i una coberta per micròfon amb una forma peculiar que s’adapta a la forma de la teva boca que permetrà cantar sense fer molt de soroll.
  • Tindrem versió física del joc The Longest Five Minutes i el vendrà Game en exclusiva a Espanya a un preu de sortida de 39.95€.
  • La versió per a Switch de Typoman ens portarà novetats respecte a la de WiiU, com nous mini jocs, nous col·leccionables, modificacions del protagonista i millores visuals entre altres.
  • Steins;Gate Elite no sortirà al Japó el dia 15 de març com estava previst. La desenvolupadora 5pb. així ho ha anunciat, però se’n desconeixen les causes i la nova data de llançament.
  • Tatsumi Kimishima ha reconegut recentment a una entrevista que la Realitat Virtual és una tecnologia interessant, però que ells encara no han trobat res interessant on aplicar-la.
  • El president de CapcomHaruhiro Tsujimoto, ha reconegut públicament que els fans de la saga Monster Hunter volen veure la nova entrega World a Nintendo Switch, i ha explicat que és difícil que arribi donades les característiques de la consola i els requisits del joc.
  • Com no podia ser d’una altra manera, tenim nova dosi de fum: Després de la confirmació de la trilogia remasteritzada de Spyro per a PS4, i després dels rumors que Crash Bandicoot N. Sane Trilogy agafessin força, nous rumors apunten que la trilogia de Spyro podria seguir-li els passos. Això no és tot el fum d’avui, i és que es creu que Ubisoft traurà dos jocs AAA dels que encara no se’n sap res entre abril 2018 i març 2019, i que possiblement algun d’aquests el tinguem a Switch. Per acabar la ronda de fum diària, els desenvolupadors del joc Planetoid Pioneers han deixat caure a Twitter la possibilitat de portar el seu joc a Switch.
  • Ja podeu comprar i descarregar el OwlBoy per 22.99€ a la eshop de Nintendo Switch, però recordeu, arribarà una edició física en qüestió de mesos.
  • S’han compartit una gran quantitat de detalls de Kirby: All Star Allies. N’ha transcendit la seva història, alguns dels minijocs que inclourà i la seva compatibilitat amb Amiibo.
  • Bayonetta 1+2 és el plat fort d’aquesta setmana i tant els usuaris com les grans companyies ho saben perfectament. Digital Foundry ha destacat en un recull en forma de vídeo les millores de Bayonetta 1 a Switch respecte el seu antecessor, a l’igual que fa uns dies ho feia amb Bayonetta 2. Els usuaris que ja tenen el joc al seu poder (sí, hi torna a haver botigues i cadenes especialitzades que s’estan saltant la data de llançament) s’han donat compte d’un curiós detall: la versió Europea de l’aventura té la caràtula reversible, i s’hi mostra la portada que té la versió física de Bayonetta 1 a Japó.
  • THQ Nordic (pares de gairebé un centenar de jocs, com deBlob) ha adquirit la companyia Koch Media a canvi d’uns 121 milions d’euros, incloent el negoci de pel·lícules de Koch Media anomenat Deep Silver. Un moviment estratègic que segurament ens portarà alguna sorpresa molt impactant en un futur no gaire llunyà.
  • Per finalitzar el recull de noticies d’avuí us deixem alguns jocs que baixen de preu: The Longest Five Minutes des d’Amazon França baixa a 34.99€, Bayonetta baixa a 49.90€ i Dragon Quest Builders baixa a 44.90€

Moltes gràcies per llegir-nos i a seguir gaudint d’aquest dia dels enamorats amb la vostra estimada… consola!