Bon cap de setmana a tothom! Les notícies no descansen, tot i que avui dins del que cap, ha estat bastant tranquil·la la cosa. Comencem!

  • A partir d’aquesta mateixa matinada ja es troba disponible el segon DLC de Pokken Tournament DX dels quals va anunciar Nintendo al Direct Mini del passat gener. Aquest inclou com a personatge jugable Blastoise i els Pokémon de companyia Mew i Celebi.
  • Nintendo ha registrat una patent que sembla ser una col·lecció de cartes col·leccionables amb una tecnologia NFC que sembla ser la mateixa que utilitzen els Amiibo. Segons dades de Digital Trends, fan referencia que és probable que Nintendo estigui creant cartes de Pokémon que interactuïn amb els jocs de 3DS o els propers de Switch.
  • Tenim novetats de Team Cherry sobre el desenvolupament de Hollow Knight: Encara seguim sense tenir cap indici de data, han comentat que el joc llueix molt bé, és molt còmode de jugar-hi a 60fps i estan aconseguint uns temps de càrrega molt mínims, però que encara han d’arreglar algunes coses, per tant encara es d’hora per poder donar alguna data. També han confirmat que el joc es trobarà disponible en 10 idiomes sense especificar quins.
  • Ja tenim novetats sobre el cas del retràs de Manticore – Galaxy on Fire: el cap de dissenyadors de ManticorePatrick Imbusch, ha comentat que el retràs és degut a un error inesperat que van trobar poques hores abans del llançament, i que tot i que es van afanyar a arreglar-ho no van arribar a temps. També han comentat que aquells que vulguin rebre de tornada els diners de la reserva podran obtenir un reemborsament de Nintendo.

  • Tal com va comentar Nintendo al Direct, tindrem una nova ronda d’Arms Global Testpunch per què tots aquells que encara no hagin provat el joc puguin fer-ho en una nova ocasió a partir de divendres que ve. Des d’ahir a la nit ja es troba disponible per la seva descàrrega a la eShop tot i que no serà fins divendres a 19:00h local que hi podrem jugar. La descàrrega ocupa un total d’1,4 GB.
  • Com cada dia, això si, tenim algunes confirmacions de jocs, en aquesta ocasió únicament en seran 5: El primer és Castle of Heartun plataformes ambientat en l’època medieval, que ja es troba disponiblela eShop a un preu de 14,99 €. La segona confirmació es tracta de D/Generation HD que ha estat llistat pel dia 27 de març. La tercera confirmació és The Adventure Pals, un títol de plataformes amb un disseny gràfic que recorda a Battleblock Theater, el qual podrem jugar a partir del dia 3 d’Abril per un preu de 14,99 USD. La penúltima confirmació es tracta de PixelJunk Monsters 2, la seqüela d’un dels indies d’estratègia més destacats d’ara fa uns anys que arribarà el dia 25 de maigSwitch. Per últim també s’ha confirmat l’arribada del joc (atenció al nom) Yu-No: A Girl Who Chants Love at the Bound of this World. Es tracta d’un joc originari de Sega Saturn que ara podrem gaudir a l’híbrida de Nintendo, però del qual no en tenim cap referència de data concreta.

 

Això és tot per avui! Moltes gràcies per llegir-nos un dia més i esperem que acabeu de passar un bon cap de setmana (encara que sigui passat per aigua).