Arriben nous imprescindibles a la línia Nintendo Selects de Nintendo 3DS i nous models de New Nintendo 2DS XL

 

Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo, Donkey Kong Country Returns 3D i Super Mario Maker for Nintendo 3DS passen a ser Nintendo Selects el 29 de juny

 


La línia de títols Nintendo Selects és ideal per a tot aquell jugador que vulgui descobrir un joc que se li hagi pogut passar en el seu moment, per a qui vulgui tornar a gaudir-lo, o pot ser l’excusa perfecta per incitar a algú més a descobrir un gran catàleg de diferents experiències de joc amb un bon lloc pel que començar. La línia Nintendo Selects per a la família de consoles Nintendo 3DS ja té una bona quantitat de jocs com SUPER MARIO 3D LAND, Kirby: Triple Deluxe o Luigi ‘s Mansion 2, i aviat hi haurà noves incorporacions.

El proper 29 de juny, la línia Nintendo Selects s’ampliarà amb tres noves incorporacions, tres nous imprescindibles compatibles amb la família de consoles Nintendo 3DS, representant diversos dels títols més populars de la consola portàtil, que combinats ja sumen més de 4,34 milions d’unitats venudes a Europa fins a la data *. Les noves incorporacions a la línia Nintendo Selects seran:

 

  • Animal Crossing New Leaf – Welcome Amiibo: Mudar-se a una nova ciutat i fer nous amics és un procés complicat … Sobretot si de la qual arribes et nomenen a alcalde! Prepara’t per gaudir de la vida bucòlica en un poble al qual tu mateix dónes forma dia a dia. Pots utilizer les targetes i figures amiibo d’Animal Crossing per convidar nous animals al teu vila, perquè et donin un cop de mà o per aconseguir nous objectes.
  • Donkey Kong Country Returns 3D: Tota una aventura amb el rei del balanceig per la jungla. Donkey Kong i el seu simiesc aliat Diddy Kong tornen en aquest plataformes ple d’acció, que és ni més ni menys que una versió ampliada del Donkey Kong Country Returns original de Nintendo Wii, per a la família de consoles Nintendo 3DS.
  • Super Mario Maker for Nintendo 3DS: Crea els teus propis nivells i juga amb tot tipus d’idees i elements diferents de la història de la saga Super Mario en Super Mario Maker for Nintendo 3DS. A més de crear, també pots jugar als 100 nivells originals creats per Nintendo que plantegen diferents reptes.

 

Avui, Nintendo anuncia també dos nous membres de la línia New Nintendo 2DS XL que arribaran el 29 de juny amb un joc pre-instal·lat. New Nintendo 2DS XL és la consola que reprodueix tots els jocs de Nintendo 3DS i exclusius de la línia New Nintendo 3DS, en una gran pantalla de 4,88 polzades en 2D.

 

El pack de New Nintendo 2DS XL Negre + Verd llima inclou Mario Kart 7 preinstal·lat:

  • Mario Kart 7: Competeix a tota velocitat per terra, pel cel i sota l’aigua en aquest immens i divertit joc de carreres. No només pots personalitzar diferents parts del kart amb el qual competir enterament al teu gust, sinó que també podràs posar-te al volant de veritat i controlar el joc amb controls de moviment.

El pack de New Nintendo 2DS XL Blanc + Espígol inclou Tomodachi Life preinstal·lat:

  • Tomodachi Life: El teu Mii és el protagonista d’un nou món ple de possibilitats en Tomodachi Life, un joc peculiar en què apareixes tu i tots els teus coneguts! Els habitants de la teva illa seran els personatges Mii de qui vulguis, i a partir d’aquí, toc aveure quina classe de drames succeeixen entre ells.

 

Els usuaris de Nintendo 3DS poden ampliar la seva col·lecció de jocs amb tres nous títols exclusius que s’uniran a la línia Nintendo Selects: Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo, Donkey Kong Country Returns 3D i Super Mario Maker for Nintendo 3DS, el 29 de juny. Aquests títols també estaran disponibles per 19,99 € a través de la Nintendo eShop de Nintendo 3DS aquest mateix dia. El 29 de juny també estaran disponibles dos nous packs: New Nintendo 2DS XL Negre + Verd llima amb Mario Kart 7, i New Nintendo 2DS XL Blanc + Espígol amb Tomodachi Life.

 

Notes: * Basat en xifres de vendes internes de Nintendo.

 

Més informació:

http://www.newnintendo3ds.es / http://www.3dsfamily.nintendo.es

http://www.nintendo2ds.nintendo.es https://www.facebook.com/Nintendo3DSES

http://www.youtube.com/NintendoES / https://twitter.com/NintendoES

https://instagram.com/NintendoES