Bona nit “hyperos” i “hyperes”! Ja heu comprat el ticket pel tren del HYPE? Va que només queden 20 dies per l’esperat E3! Segur que ens fem pesats, però Nintendo té tantes coses obertes, que és normal que estem nerviosos. Comencem amb les notíces del dia!

 

 • Arriben nous imprescindibles a la línia de Nintendo Selects per la família de 3ds,Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo, Donkey Kong Country Returns 3D i Super Mario Maker. Surtiràn a la venta el 29 de Juny. Teniu tota la informació a la nota de premsa d’aquí.

 

 

 • L’esperat Bloodstained: Curse of the Moon es retrassa fins el 31 de Maig per a Nintendo 3ds. El Bloodstained: Curse of the Moon és un joc paral·lel al l’ambiciós Bloodstained: Ritual of the Night que publicarà 505 Games.

 

 

 • Flyhigh Works la desarrolladora de Deemo ha anunciat que llançarà demà una actualització en la versió  per Nintendo Switch que portarà el títol a la versió 1.3. Afegirà més de 10 cançons.

 

 

 • S’acosta el llançament de Mario Tennis Aces i Nintendo el vol potenciar amb una serie de videos dels personatges protagonistes, aquí teniu el primer, com no podia ser d’un altre manera, protagonitzat per Mario.

 

 

 • The Journey Down arribarà a diverses plataformes, entre elles Nintendo Switch. SkyGoblin i BlitWorks (amb ADN català) han compartit una nota de premsa per anunciar-ho. Es tracta d’un títol que estarà dividit en tres episodis que s’aniran publicant de forma progressiva en un pack que es dirà The Journey Down Trilogy.

 • Brownies està treballant en un joc per Nintendo Switch, ho han confirmat en una entrevista. El president de la companyia, Kameoka, és conegut per ser el responsable de la publicació d’alguns títols tan destacats com la sèrie Seiken DensetsuMother 3Egglia.
 • Nintendo Espanya ha compartit a través del seu compte de Twitter una nova imatge de la octo Expansion de Splatoon 2, hi veiem els passatges que podem trobar-nos en el Metro Abissal. Recordar que la expansió surtirà aquest estiu. Haurem d’estar pendents de les novetats.

 

 

 • Nintendo actualitza el seu catàleg de les recompenses pels punts d’or. Per ara només les podem bescanviar per jocs indies de la 3ds. Esperem que en un futur puguin ser per jocs de Switch.

 

 • Sega of Amercia anuncia una edició especial de Valkyra Chronicles 4 anomenada Memoirs form Battle, ara per ara aquesta espectacular edició només està confirmada a America

 

 

 • Warner Bros i TT Games insinuen un anunci de Lego DC Villains per la setmana vinent,a les portes del E3 molts desenvolupadors s’espavilen a ensenyar i presentar tot tipus de contingut, no en sabem res però haurem d’estar atents a les novetats. Ara mateix només tenim aquesta pista:

 

 

 • A banda de les confirmacions d’aventures comentades anteriorment, també hem tingut notícies de que arribaran a Nintendo Switch els jocs Stoneshard (en digital, durant la tardor de l’any que ve, després de superar la seva campanya a Kickstarter), 20XX (que finalment arribarà a la consola el dia 11 de Juny), Nurse Love Addiction (ja disponible, exclusiu de Japó, en digital i a un preu de 19 euros fins al 7 de Juny, després costarà el doble), Icey (a la eShop el 31 de Maig), Defoliation (igual que l’anterior) i Ninja Combat (de NeoGeo, i igual que els altres dos).

 • També hem conegut que a Japó s’ha posat a la venta un “pack” de Nintendo Switch sense els components per conectar la consola a la televisió (és a dir, sense “dock” ni cable HDMI), pel que només inclou la pròpia consola, els Joy-Con i els elements de seguretat per aquests. Mentre que el pack sencer costa uns 30.000 yens (233 euros aproximadament), el “pack portàtil” costarà 25.000 yens (194 euros).

 • A més, avui tenim una novetat a NintenhypeCat: Les nostres NTHNews en format vídeo! Esperem que gaudiu molt d’aquest “episodi pilot”!

 

 

Fins aquí les notícies relacionades al món de Nintendo, curiosament avui no hi ha res relacionat amb el Directe de Pokémon, seguirem esperant i mai perdrem la il·lusió, fins demà!