Des de l’estudi japonès Nippon Ichi Software ens arriba “The Liar Princess and the Blind Prince“, un original joc de plataformes i puzle 2D amb un estil artístic i història que ens farà sentir dins d’una faula japonesa. En aquest joc encarnarem el personatge d’una lloba encarregada de guiar a un príncep cec a través d’un bosc ple de perills i paranys.

 

The liar princes and the Blind Prince

 

Un dels punts més interessants de l’aventura és l’estil artístic. Està totalment inspirat en les faules i contes de les llegendes japoneses, amb un estil de dibuix a mà amb molta cura pels detalls. Tampoc es queda enrere l’argument, que ens explica la història d’una lloba que viu al bosc, la qual tot i el seu aspecte monstruós, té una veu preciosa i cada nit canta a la llum de la lluna. Un dia, el príncep del regne la sent, i li agrada tant aquella cançó que nit rere nit, va a escoltar-la, sense tenir ni idea que en realitat l’està cantant una temible lloba del bosc i no una humana. Un desafortunat dia, el príncep va decidir acostar-se a l’origen d’aquella melodia per veure qui la cantava, però la lloba, nerviosa i atemorida de què el príncep no volgués escoltar la seva cançó mai més al saber que era una lloba monstruosa, el va atacar i el va deixar cec. Arrepentida dels seus actes, va decidir que guiaria el príncep fins a la bruixa del bosc perquè li tornes la vista, però si el príncep notava que qui l’acompanyava era el temible monstre que l’havia deixat cec, segur que no voldria saber res més d’ella. Per això, la lloba va decidir enganyar al príncep i va demanar a la bruixa del bosc que la convertís en una princesa humana, però tot encanteri té un preu…

 

The liar princes and the Blind Prince

 

Per anar superant les fases haurem d’alternar entre la forma de lloba, que ens permetrà fer grans salts i lluitar contra monstres, i la forma de princesa, que ens permetrà acompanyar el príncep i activar mecanismes. A més, el príncep serà una peça clau per superar alguns puzles. La dificultat és progressiva i molt assumible, i si tenim problemes per superar alguna de les fases, sempre podrem saltar-la passat un temps, tot i que nosaltres no hem tingut cap problema. The Liar Princess and the Blind Prince sortirà a la venta per Nintendo Switch el pròxim 12 de febrer.