Algun cop t’ha cridat l’atenció saber que se sent al ser un Hacker? Et fascinen els misteris de la Deep Web? Doncs estàs de sort! En aquesta nova entrega de NindiesHype et portem Mainlining, un joc amb una interfície molt curiosa que encantarà a tots els aficionats a la informàtica i a les xarxes.

Mainlining encarnaràs el paper d’un agent de l’agència d’intel·ligència del govern, qui, des del seu ordinador i amb les eines proporcionades pel govern anirà a la caça i captura de cibercriminals. La història, plena de referències i de tocs d’humor, aviat enganxa i et fa plantejar que està bé i que és el que està malament, i fins a on pot arribar el control del govern per al bé de la població.

Una de les coses que més criden l’atenció de Mainlining és la seva interfície, ja que tot el joc transcorre a la interfície del sistema operatiu fictici Rainbow OS, molt similar a Windows XP. En un primer moment es fa estrany i inclús et trobes una mica perdut, però llegint el xat i els documents que se’t proporcionen des de l’ordinador, de seguida vas aprenent a fer servir les diferents aplicacions per tal de continuar amb el joc. Però el millor és que ho vegis per tu mateix al gameplay que et portem a continuació:

 

 

En un principi pot semblar un joc molt friqui i enfocat als aficionats de la informàtica, i en part així és, tot i que de seguida la història va agafant un caire prou interessant que acaba agradant a tota mena de jugadors i et pica la curiositat per desentranyar els misteris que et va plantejant el joc.

Pel que fa al control, és un dels grans contres d’aquest joc. És molt recomanable jugar-lo en mode portàtil, ja que és molt més àgil seleccionar les icones i aplicacions. El joc incorpora un teclat en pantalla per a introduir text al navegador d’internet o al terminal (per posar dos exemples) i, tot i que s’ha llençat una actualització recentment per a solucionar problemes, a vegades no funciona correctament i també és molt més àgil utilitzar-lo des del mode portàtil. Però tot i aquests inconvenients no deixa de ser un joc al qual val la pena jugar.

 

Mainlining ja es troba disponible a Nintendo Switch i es pot descarregar a la eShop a un preu de 14,99 €.

 

A més, el nostre col·laborador Marxally, ha realitzat per part seva un vídeo-anàlisi de Mainlining per al seu canal personal de YouTube. Si en teniu ganes, podeu donar-li un cop d’ull per conèixer un altre punt de vista sobre aquesta aventura cibernètica: