[ESTRENA] Princess Peach: Showtime! (Nintendo Switch)

[ESTRENA] Princess Peach: Showtime! (Nintendo Switch)

 

Gairebé 10 anys després de la seva primera gran aventura, la Princesa Peach torna amb una nova proposta en solitari. Tal com hem vist en els últims anys, especialment en la pel·lícula de Super Mario Bros, aquesta princesa no necessita que la rescatin. Tot sigui dit que, tot i que en Luigi té la seva pròpia saga amb Luigi’s Mansion, Peach mai ha tingut cap sèrie pròpia. Des de Super Princess Peach per a la Nintendo DS el 2009, la princesa del Regne Xampinyó no ha sigut protagonista de cap altre joc. Sembla que finalment, Nintendo ha decidit explorar aquest personatge tan icònic dels videojocs, i mostrar una nova faceta que no coneixíem.

Princess Peach: Showtime! ens transporta al  Teatre Esplendor, on la Princesa Peach acudeix per veure una obra de teatre juntament amb els seus fidels Toad. Poc sap, però, que la protagonista de l’obra acabarà sent ella. Una figura misteriosa i malvada emmascarada s’ha apoderat del teatre, i només la princesa Peach pot restaurar l’ordre i salvar la funció! Irromp en escena amb tot un repertori de transformacions, disposada a dur a terme la funció de la seva vida.

 

 

Comença la funció

 

Peach compta amb l’ajuda de la inestimable Lucy, la guardiana del Teatre Esplendor. Gràcies a la cinta de Lucy, Peach pot interactuar amb l’escenari, animar els actors i fer servir diferents transformacions que li confereixen habilitats úniques. Transforma’t i utilitza habilitats per frustrar els sinistres plans de Grape. Quines transformacions us esperen entre bastidors? L’escenari està a punt perquè visquis mil aventures, on trobaràs un bon grapat d’obres que has de salvar sigui com sigui!

 

PRINCESS PEACH: SHOWTIME! ESTÀ DISPONIBLE A NINTENDO SWITCH DES DEL 22/02/2024 TANT EN FORMAT FÍSIC (46,99 EUROS) COM EN FORMAT DIGITAL (59,99 EUROS).

About The Author

Marxally

M'agrada crear coses. El disseny gràfic i els videojocs són la meva passió.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

REFERITS

ÚLTIMS VÍDEOS

Loading...