Molt bon Divendres Sant a tots i a totes! Seguidors/es o no d’aquesta tradició, és una setmana molt estranya per la gent, i nosaltres no ens en lliurem, tampoc. Ahir, ja que no us vam oferir les notícies (bé, escrites n’estaven, el que passa és que no us vam dir que les havíem publicat. Coses que passen!), avui us oferim un “especial” amb les notícies del Dijous i amb les que han anat sortint avui Divendres. Som-hi!

 

DIJOUS, 29/03/2018

 

  • Rocket League rebrà dues de les millores més esperades per tothom el pròxim dia 3 d’Abril. Acaben de confirmar que podrem utilitzar la funció de captura de vídeo i també que podrem escollir entre els ja esmentats anteriorment mode de qualitat i mode de rendiment, on el primer ens donarà estabilitat a la resolució 1080p en dock i 720p en portàtil (30fps ambdues) i el segon serà com fins ara, 60fps amb resolució variable.
  • Sling Ming arribarà el 5 d’abrilla eShop de Nintendo Switch, però no se sap cap data per una edició fisca.
  • La nova actualització de Fire Emblem Warriors arriba amb diverses millores a la UI, nou pack de DLC relacionat amb Fire Emblem: Awakening, noves armes i objectes i novetats com un Level Reset dels personatges.
  • Lego: The Incredibles ha sigut confirmat per Nintendo Switch pel 15 de juny, ja es troba disponible la seva reserva.
  • PennyPunching Prince$$ sortirà demà en format físic a Austràlia i Europa (excepte a UK per problemes no previstos per la companyia NIS Amèrica).
  • Little Dragons Café, un nou joc del creador de Harvest MoonYasuhiro Wada, serà publicat a l’estiu, i encara no hi ha data específica per aquest nou títol.
  • L’edició física de Maxthe Curse of the Brotherhood arribarà finalment el dia 24 d’abril, i no el dia 23 de Març com es preveia. Us recordem que teniu un anàlisi del joc aquí a Nintenhype, fent clic aquí hi podreu anar, llegir-lo i veure si és del vostre gust.
  • Novetats per a Nintendo Switch a la eShop: ACA NeoGeo Sengoku 3 – €6.99, Adventures of Bertram Fiddle: Episode 1 – €5.49, Alteric – €4.99 (30 de març), Arcade Archives Punch-Out!! – €6.99 (30 de març), The Charming Empire – €24.99, ClusterPuck 99 – €8.49, Devious Dungeon – €7.99 (30 de Març), Farm Expert 2018 – €24.99 (30 de Març ), Gotcha Racing 2nd – €9.99, Lode Runner Legacy – €11.99, Shadow Bug – €8.99 (30 de Març), Tengai – €6.99 (30 de Març), Toki Tori – €4.49 (30 de Març), Unholy Heights – €4.89, Warp Shift – €9.99

 

 

DIVENDRES, 30/03/2018

 

  • MotoGP 2018 ha confirmat el seu llançament per a Nintendo Switch. No se’n sap la data concreta, però s’ha especificat que serà “poc després del 7 de Juny“, quan ja hagi arribat a la resta de plataformes.
  • Se sabia que Clustertruck s’actualitzaria a la versió 1.01, que corregiria vàries millores de rendiment i de “bugs”, però no se’n sabia la data. Doncs ja la tenim: està disponible des d’avui mateix.
  • Jocs confirmats per a Nintendo Switch: Not Tonight (a finals d’any, en digital), Infernium (a la eShop el proper 5 d’Abril), I Hate Running Backwards (sense data ni format especificats) i BAFL: Brakes Are For Losers (a la eShop el 19 d’Abril i en tenim fins i tot el preu: 5 dòlars).
  • Vàries novetats sobre Xenoblade Chronicles 2 de Switch. La primera és que el dia 2 de Maig el joc rebrà un nou conjunt de “Blades” inusuals de forma periòdica. I la segona és que ja es troba disponible l’actualització de l’aventura a la versió 1.3.1, que afegeix una gran quantitat de noves missions.
  • Noves tasques de manteniment per a les consoles de Nintendo. No s’han especificat a què afectara ni a quins jocs, tot i que les funcionalitats d’Internet no estaran disponibles. A Europa seran el dia 4 d’Abril de 2:50AM a 4:30AM.
  • Notícia molt interessant: El CEO de Level 5 ha confirmat en una entrevista que tots els jocs que llanci la companyia a partir d’ara acabaran arribant a Nintendo Switch. A més, hi ha un nou joc sense anunciar encara que es llançarà a l’híbrida de Nintendo en una data indeterminada. Recordem que Level 5 són responsables de les aventures del Profesor Layton, Yo-Kai Watch, Inazuma Eleven…
  • D’aquí poc, entre els dies 5 i 8 d’Abril, se celebra la PAX East 2018, una fira de videojocs prèvia a l’E3, i Nintendo no se la perdrà. Avui ha detallat què portarà a aquella fira i el contingut, tot i que es coneix a la perfecció, resulta interessant. Es podran jugar títols per a Switch com Dark Sous Remastered, Donkey Kong Tropical Freeze, Travis Strikes Again: No More Heroes o Crash Bandicoot n’Sane Trilogy. En aquesta pàgina hi podreu llegir, a més, tots els plans de competicions i presentacions de Indies que s’hi mostraran.
  • Des d’avui teniu disponibles una gran quantitat de nous jocs a la eShop de Switch: Alteric, Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings, Devious Dungeon, Farm Expert 2018, Penny Punching Princess, Shadow Bug i Toki Tori.

 

Moltes gràcies i seguim demà, ja acabant aquesta setmana de festa!