Nintendo comparteix nous detalls sobre el servei en línia de Nintendo Switch, disponible al Setembre d’aquest mateix any

 


Juntament amb els detalls del servei de pagament de Nintendo Switch Online, s’ha revelat que es podrà jugar a jocs de NES en línia i que una selecció d’aventures comptarà amb un guardat de dades en el núvol

 

Nintendo ha anunciat avui que el nou servei en línia de Nintendo Switch, Nintendo Switch Online, serà un servei accessible, amb múltiples funcions, que permetrà als usuaris gaudir de partides en línia als jocs de Nintendo Switch, accedir a una biblioteca de jocs clàssics de NES (Nintendo Entertainment System) amb la funcionalitat en línia afegida, guardar dades d’una selecció de jocs en el núvol i usar una aplicació per a dispositius mòbils intel·ligents per potenciar l’experiència en línia en jocs compatibles.

A continuació, es detallen els anuncis clau sobre el servei de subscripció Nintendo Switch Online:

 

Opcions de subscripció: S’oferiran preus especials per al tipus de jugador:

  • Subscripció individual:
    – Un mes (30 dies): 3,99 €
    – Tres mesos (90 dies): 7,99 €
    – Dotze mesos (365 dies): 19,99 €
  • Subscripció familiar: (12 mesos / 365 dies): 34,99 €


Amb la subscripció familiar, fins a vuit usuaris de compte Nintendo Switch en línia, fins i tot en consoles diferents.

 

  • Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online: els subscriptors tenen accés a Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online, un recull de jocs clàssics de NES. La col·lecció inclou 20 jocs i s’agrega més periòdicament. En el seu llançament, els jocs ja anunciats com Balloon Fight, Dr. Mario i Super Mario Bros 3, se sumaran Donkey Kong, Ice Climber, The Legend of Zelda, Mario Bros, Futbol, ​​Super Mario Bros, Tennis i altres 10 títols que seran anunciats en el futur. I per primera vegada en la història, es pot jugar en línia. Depenent del joc, els jugadors poden competir o cooperar amb amics, o jugar per torns. Els jugadors poden veure els seus amics en línia a jocs d’un sol jugador i “passar-se el comandament” en qualsevol moment. Tots els jocs clàssics compten amb suport de xat de veu a través de l’aplicació de Nintendo Switch Online per a telèfons intel·ligents. També es pot jugar als jocs clàssics offline.
  • Guardat ràpid en el núvol: A l’utilitzar el servei Nintendo Switch Online, es pot crear una còpia en el núvol de les dades guardades en Nintendo Switch de la majoria dels jocs, per poder accedir-hi fàcilment. Això és genial per als jugadors que vulguin recuperar les seves dades si perden o trenquen la seva consola, o bé si adquireixen una nova.
  • Joc en línia: Es necessita una subscripció al servei Nintendo Switch Online per gaudir de les funcionalitats en línia cooperatives i competitives de molts jocs de Nintendo Switch, inclosos Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe i ARMS.
  • App de Nintendo Switch en línia: L’aplicació per a telèfons intel·ligents de Nintendo Switch Online està dissenyada per potenciar l’experiència en línia dels jocs compatibles, a través del xat de veu i altres funcionalitats.

 

Visita la pàgina web de Nintendo per a més informació sobre el servei Nintendo Switch Online.

 

Més informació:

http://www.nintendo.es / https://www.nintendo.es/nintendoswitch

https://twitter.com/nintendoes / https://www.facebook.com/NintendoES

https://www.facebook.com/NintendoSwitchES / http://www.youtube.com/NintendoES

https://instagram.com/nintendoes/ / https://www.instagram.com/NintendoSwitchES